Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Ik herinner me van heel vroeger dat ik met mijn vader aalbessen schoonmaakte. Hij vond die kleine felrode zure besjes heel lekker en we ritsten ze samen met[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHuh, geen appels? Nope! Ottolenghi maakte 'n verrassend lekkere hartige versie van de Franse klassieker. In deze Tarte Tatin gaan gekarameliseerde[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comAan de semi-zongedroogde tomaatjes is duidelijk te zien dat mijn oven voorin een hot spot heeft ;-) Ik ben gek op de combinatie geitenkaas en rode ui. Beide[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comgegeten 15 november 250 gram bloem, 3 gram gist, 10 gram boter, 5 ml zout, 7,5 ml suiker, 130 ml water. Vulling: 2 uien, 1 gele paprika, 250 gram gehakt, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen * 2 pakjes witvis (ik had botervis; heerlijk) * 8 plakjes Serrano ham * 2 theelepels gedroogde basilicum * 2 eetlepels balsamico azijn * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 kwartels (ongeveer 750 gram) Piepkuikens kan ook gebruikt worden. tomaten voor garnering VOOR MARINADE 3 e verse koriander 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 tomaten 1 gele 1 rode ui 4 teentjes knoflook 1 rode peper 1/2 courgette 1/2 aubergine 2 stengels selderij 100 gram zwarte olijven olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlHet moeten niet altijd moeilijke en lange recepten zijn op Hap & Tap, toch? Zolang als 't maar lekker en origineel is... Dit is er zo eentje. Naar analogie[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMoe, moe, moe Al jarenlang heb ik in de vroege voorjaarsmaanden last van (voorjaars)moeheid. En als dan ook nog eens de klok een uur vooruit wordt gezet, dan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMijn schoonvader heeft in zijn groentetuin een klein stukje met bietjes staan. Ze zijn niet zo groot en dat is perfect voor dit hartige, vegetarische taartje.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGehaktballetjes kun je natuurlijk op de oud Hollandse manier maken, maar dat hoeft niet! Van de geur van kaneel en citroen in deze balletjes wordt je al[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDit is een recept dat al in de delicous van juni 2010 stond. En het doet het nog steeds goed. Het is ideaal vooraf te maken als je gasten ontvangt. Je moet het[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be