Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 250 gr macaroni 500 gr inktvis, schoongemaakt in de viswinkel 4 eetlepels rode wijnazijn 6 eetlepels extra virgin olijfolie 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g varkensworstjes met veel vlees 2 el olijfolie, extra vergine 1 tl venkelzaden 2 laurierblaadjes 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlEven geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 225 g macaroni, 90 g boter, 60 g Parmezaanse kaas, nootmuskaat, 2 eieren losgeklopt, 1 ui gepeld en gesnipperd, 1 teentje knoflook geperst,[...]
Bron: smulweb.nl? 250 gr tofu of gerookte tofu, 1 grote ui, 250 gram champignons, 2 dl soja room (soja-cuisine), 1 tl basilicum, 3 el olijfolie, 4 el tomatenpuree (? 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlWat denk je van gevulde aardappelen met een Bolognesesaus en een dakje van aardappelpuree? Ik zeg doen! Wekelijks maak ik wel een grote pan met Bolognesesaus.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWat denk je van gevulde aardappelen met een Bolognesesaus en een dakje van aardappelpuree? Ik zeg doen! Wekelijks maak ik wel een grote pan met Bolognesesaus.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe eerste keer dat ik pasta met vleessaus at, was eeuwen geleden in Italië, toen de aarde nog plat was, zou mijn nichtje zeggen. Mijn zus en ik gingen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen tijd geleden verzuchtte iemand op twitter dat Nederland het enige land moet zijn waar het woord macaroni nog wordt gebruikt voor een compleet gerecht in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAl weken loop ik aan te hikken tegen een blog over tomatensaus. Hoe is het mogelijk! Maar er zijn zoveel keuzes denkbaar. Behandel ik één tomatensaus per blog[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 uien, 1 kg runder riblap, 2 el bakboter, 1 pakje gebonden ossestaartsoep, 1/4 l rode wijn, 1 tl salie, 10 sprietjes bieslook. Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlEen supersimpele pasta die hier goed in de smaak valt: volkorenspaghetti met runderchipolata in een tomatensaus. Voor 4 personen heb je zo'n 10 worstjes[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 2 personen 2 kalfslapjes (a 100 g) peper 1 el bloem 2 el olijfolie 1 blikje tomatenpuree (70 g) 1 el Italiaanse kruiden 1 blaadje laurier 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nl