Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Dit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 300 g kleine, nieuwe aardappels, in blokjes van 2,5 cm 200 g knolselderij, in blokjes van 1 cm 175 g koolrapen, in blokjes van 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr geraspte knolselderij 50 gr walnoten 1/2 theelepel Dijon mosterd 1/2 theelepel citroensap (optioneel) 125 gr yoghurt een[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1-1/2 kg runderribben coca cola 1/2 kop bleek- of knolselderij, klein gesneden 1 ui, fijngesneden 2 eetl. olie 1 kop tomatenketchup 1/4 kop[...]
Bron: smulweb.nlRundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3 takjes tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1-1/2 kg runderribben coca cola 1/2 kop bleek- of knolselderij, klein gesneden 1 ui, fijngesneden 2 eetl. olie 1 kop tomatenketchup 1/4 kop[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Waldorfsalade: ½ kleine knolselderie 1 appel 1 el gehakte walnoten 3 el crème fraiche 1 mespunt mosterdpoeder 1½ el[...]
Bron: smulweb.nlAls foodblogger kom je nog eens ergens! Zo was ik onlangs bij De Librije waar ik bij binnenkomst al haast tegen Jonnie Boer aan botste, enorm onder de indruk[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comVooral tijdens de eindejaarsperiode is de Belg dol op zijn "frietpot", want dat is de friteuse in veel gevallen nog steeds: een pot waarin frieten en soms ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk was eerst niet van plan om dit op de blog te zetten, want ik lust zelf geen kalfszwezeriken. Dit voorgerecht was voor mij dan ook geen hoogvlieger. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben niet wild van een stukje wild, moet ik zeggen, al hangt het er ook van af wat je mij precies voorschotelt: hertenkalf en fazant lust ik wel, maar van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTrek in winterkost! Ondanks dat niet alle bomen kaal zijn, kun je merken dat we alweer wat verder in de herfst zijn belandt. Het wordt al eerder donker en de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlVoor 2 personen 1 knolselder Gemengde sla 14 scampi, gepeld Parmezaanse kaas, geraspt Bereiding Kuis de knolselder en kook hem gaar in licht gezouten water of[...]
Bron: calorietje.blogspot.beRemoulade Celeri, in Frankrijk ligt het vaak bij de slager of de traiteur in de vitrine. Keurig julienne gesneden met een mayonaiseachtig sausje. Als je geluk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl