Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel plantaardige olie 25g boter 1 teentje knoflook, gehakt 4 sjalotten, gehakt 2 kleine verse rode spaanse pepers, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 3 stengels citroengras 125 gr boter 3 el Thaise vissaus 1 limoen sap van en (rasp van schil) ½ rood pepertje 20 verse coquilles[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500gr. rundvlees 1 grote ui 1 eetlepel sambal 4 eetlepels kokos (gebakken) 1 stuk santen (kokos"boter" ) 1 eetlepel ketoembar 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl2 rode pepers 1 stengel citroengras (sereh) 2 tl suiker 2 sjalotten, gehalveerd 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus (flesje 250 ml) 1 el gemalen koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 ltr.gevogeltebouillon,blokjes kippenvlees,2.5 dl.kokosmelk,2 geh.knoflooktenen,1 geh.ui,1 geh.citroengrasstengel,koffielepel[...]
Bron: smulweb.nl2 rode pepers 1 stengel citroengras (sereh) 2 tl suiker 2 sjalotten, gehalveerd 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus (flesje 250 ml) 1 el gemalen koriander[...]
Bron: smulweb.nlDit is de al-ler-lek-ker-ste sorbet die ik ooit gegeten heb. En God knows dat ik al veel en vaak sorbet gegeten heb: op school, maar ook thuis, op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat lekker niet per se moeilijk of veel werk hoeft te zijn, daarvan is dit recept het Bewijs met hoofdletter B. Dit is een TOPrecept, dat ik inmiddels 3 keer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beFoodblogswaptime again! Deze keer kreeg ik de blog Eten uit de volkstuin toegewezen om iets uit klaar te maken en te bloggen. Marleen is de dame achter deze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNeen, geen Italiaanse koffiebereiding, maar een Aziatisch soepje. Alleen het melkschuim is een constante in de twee. Oh en ook het feit dat je het er warm van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElke maand krijg ik van m'n moateke uit het verre Olen het magazine Kook! van de Spar opgestuurd. Bij mij is er niet direct een Spar in de buurt en dus kom ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVorig jaar Pasen heb ik deze taart gemaakt uit de NRC, mijn moeder stuurt mij wekelijks de recepten op die zij iedere dag voor mij uitknipt, dit doet zij al[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAjam Bali Dit gerecht is heel geschikt om langzaam in de oven (of in de slowcooker) te garen. Gebruik een pan die ovenbestendig is of doe het gerecht over in[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr