Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 201 recepten
Dit is een heerlijke zoete strudel voor bij de koffie. Het kan gemaakt worden van zelfgemaakte strudel of van kant-en-klaar gekocht filodeeg. Om een strudel[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comSponge: 341 gram tarwebloem 405 gram water, kamertemperatuur 45 gram honing ¾ theelepel/2,4 gram droge gist Bloemmengsel en Deeg: 311 gram tarwebloem 40[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comMijn zus heeft nog steeds lekkere ideeën en ze kan heel lekker koken en bakken. Ik kan er niets van proeven helaas, want ze woont sinds ruim 15 jaar 'Down[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comPolenta is een maisproduct, namelijk grof of minder grof gemalen mais . Vooral in Noord-Italië wordt polenta gegeten als stevige maagvuller. De polenta wordt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDe terugkeer van het jaarlijkse bakfestijn komt dit keer niet met zoveel bombarie als ik misschien wel had gewild, maar dat doet voor mij weinig af aan de lol[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe ingang van winkel Persepolis [spreek uit: pèr-SEH-pô-liss ] op Kanaalstraat 82 (te Utrecht) is weinig opvallend in de veelheid aan uitgestalde groenten en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBread for the diehards. For the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDeeg: 550 gram tarwebloem 10 gram droge gist 50 gram suiker 10 gram zout 240 gram (volle) melk, lauwwarm 125 gram zachte ongezouten boter 2 grote eieren,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 100 g krenten - 100 g rozijnen - 50 g gedroogde cranberries - 100 g dadels, ontpit en fijngehakt - 50 g gepelde pistachenootjes, grofgehakt -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comGeraspte ongeschild appel (ik gebruik Elstar voor iets zurigheid en rood/groene kleur) rozijnen geroosterd pinda`s mayonaise roomkaas (MonChou) iets[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen Plm. 6 appels 100 gram rozijnen 1 glas amaretto 2 afgestreken eetlepels geleisuiker 380 gram bloem mespunt zou 1/2 pakje bakpoeder 175 gram[...]
Bron: smulweb.nl500 gram zoete Spaanse uien in fijne halve maantjes gesneden, 1 1/2 kaneelstokje, peper en zout naar smaak, 100 ml honing, olijfolie, paar draadjes saffraan[...]
Bron: smulweb.nl1 blikje gecondenseerde melk (afdeling koffiemelk) 350 gram pure chocolade 150 gram gezouten pinda`s 100 gram gedroogde cranberries 2 handjes mini[...]
Bron: smulweb.nlDEEG: 225 gram bloem 1/2 theelepel zout 1 zakje droge gist 25 gram boter, kleine stukjes 1 ei, losgeklopt 1,25 dl lauwe melk VULLING: 50 gram zachte boter 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 200 gr zachte boter 350 gr basterdsuiker 6 eieren 500 gr bloem 5 theelepels bakpoeder 1 theelepel gemalen kruidnagel 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 pakken bladerdeeg 5a6 appelen beetje rum 2 koffielepels kaneelpoeder 1ei en eventueel rozijnen Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comAfgelopen woensdag nam één van de deelneemsters aan de workshop croissants + stokbrood een paar kilo toerboter voor croissants voor me mee. In Nederland kan[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com