Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
voor 6 personen 330 gram Bloem 300 gram Suiker - of rietsuiker 3 Eieren - grote 4 eetlepel Sukade - fijngesnipperd 3 eetlepel Pepernotenmix - zie onder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr rundergehakt. 250 gr varkensgehakt. 500 gr pasta, pennes of ricatoni. 1 ui geraspt. 35 gr parmezaanse kaas geraspt, elke andere oude[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 Kippendijen zonder bot met huid 6 gedroogde abrikozen MARINADE 1 teen knoflook Kwart rode peper 1 el Provençaalse kruiden 1 tl ras al[...]
Bron: smulweb.nlEén zaterdagmiddag in vier Duitse supermarkten levert een aantal verrassingen op die ik illegaal middels foto's heb vastgelegd voor het (afwezige) nageslacht[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe afgelopen maanden was in vrijwel elk culinair tijdschrift op z'n minst wel een kader aan de drie jonge worstmakers gewijd die zich onder de naam 'Brandt en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVandaag eten we Mie van het huis . Makkelijk en snel klaar :-). Smaakmakers in dit gerecht zijn vooral de Vijfkruidenpoeder en Hoisinsaus. Ik gebruik hiervoor[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten 12 kippenvleugels, zonder puntjes en elk vleugel bij de lid in tweeën verdeeld of 4 kippenbouten elk bout in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr rundergehakt. 250 gr varkensgehakt. 500 gr pasta, pennes of ricatoni. 1 ui geraspt. 35 gr parmezaanse kaas geraspt, elke andere oude[...]
Bron: smulweb.nlGroene kool met spekjes, rode ui en karwij In de tas van het groentenabonnement zat vandaag een kleine groene kool. Ik wilde graag iets met karwijzaad maken.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTwee weken geleden heb ik nog een quinoasalade met rode biet en feta gemaakt, deze week een variant die ik vond in het Foodiesmagazine: quinoa met bietjes,[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlVanavond was ik heel blij met mijn impulsaankopen van een paar dagen terug - die ik inmiddels totaal vergeten was. In het voorraadmandje op het balkon lagen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVenkel is echt zo’n groente die je niet zomaar uitkiest. Maar ga je ermee aan de slag, komen er verrassende smaken op je bord. Venkel voegt iets zoetigs[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVenkel is geen allemans-vriend. Een kennis van mij vertelde me het hooguit twee keer per jaar te eten. Of eigenlijk, weer eens te proberen. Maar hij kon niet[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlOf beter gezegd: Thee van Levelt - koekjes. Ik kreeg in de #Foodybox twee nieuwe smaken toegestuurd van Simon Leve lt . Z warte thee gecombineerd met andere[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIn het Rijksmuseum hangt het 17e eeuwse schilderij 'Sint Nikolaasfeest' (door Jan Steen). En geïnspireerd daardoor heeft Albert Heijn dit jaar snoepgoed[...]
Bron: mangerie.blogspot.com