Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Knoflook Wij zijn gewend om veel knoflook te eten en kijken niet op een paar teentjes meer of minder! Daarom ging ik voor dit recept direct monter aan de slag[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 2 stelen bleekselderij 1 venkelknol 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 1 envelopje safraandraadjes 1 laurierblad 1 takje tijm 1 glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dorade filets of 4 kleine, hele dorade`s schoongemaakt 2 courgette 1 aubergine 6 tomaten 2 uien 2 teentjes knoflook 1 bosje verse oregano[...]
Bron: smulweb.nlVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn man is opgegroeid in een dorpje in Turkije aan een groot stuwmeer, zijn vader was visser en dus kwam er zeer regelmatig vis op tafel in zijn jeugd, zelfs[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDe chef heeft altijd gelijk. Da's hetgeen Chef Jo van Spermalie ons al van les 1 bijbracht. Een grapje uiteraard. Welnu vandaag had hij ongelijk, vond ik. Hij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDaurade au four, Besugo al horno. Een klassieker uit de Franse en Spaanse keuken. Jammer dat er tegenwoordig nauwelijks grote zeebrasems te krijgen zijn. Met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 2 zeebrasem- zeebaars- of doradefilets van ongeveer 150 gr. olijfolie om in te bakken Voor de salsa: Olijfolie 200gr cherrytomaten 60gr zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag is het weer tijd voor soep. En wel die typische goed gevulde vegetarische soep met peulvruchten en groente erin. Met deze soep begint je menu met een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen staal blauwe hemel, 38 graden, we blijven lekker lui in de bastidon vandaag. Maar uiteraard, je kent me, ook culinair wil ik genieten. Dus eerst het[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen zeer verfijnd aardappelgerecht, mijn moeder prepareerde het vroeger op feestdagen of bij speciale gelegenheden. Aan de smaak van destijds heb ik nog steeds[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBenodigdheden: 1 dorade 2 zoete aardappelen 1 citroen Voor de tomatensaus: 2 el olie (olijfolie of kokosolie) 1 ui 1 bosje koriander 3 vleestomaten 1 el blanke[...]
Bron: mamakeuze.blogspot.nlDit gerecht komt nog uit de Hellofresh box die we onlangs voor de tweede keer besteld hebben. Monique zou koken deze dag (we koken op donderdag altijd om de[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlNa een onstuimige regenachtige week in Portugal ging ik op zoek naar een beetje warmte. Nou de zon in mijn keuken bleek een stuk makkelijker te vinden dan de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl