Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
voor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 grote Spaanse ui, versnipperd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1/2 struik bleekselderij, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 flinke snuf saffraandraden 900 ml visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt (zie bladzijde 27) 400 g inktvis 2 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen 3 middelgrote zeeduivels; peper en zout; witte bloem; olijfolie. Voor de diaphanesaus: a) voor de gastrique: 1 flinke fijngehakte sjalot; zeer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr zeeduivelfilet 12 takjes verse rozemarijn 3 eetl. Spaanse olijfolie sap van 1/2 kleine citroen 1 teen knoflook, geperst zout en peper 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept kreeg ik van onze Portugese vriend José (directeur van een fantastisch hotel aan de kust in de Algarve, Monta Rota- Vila Real). Zelf durfde ik al[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVenkel & Vis Gezond en lekker, een ovenschotel met venkel, vis en tomaat! Ik hou zelf erg van tomaten, daarnaast is venkel ook een van mijn favoriete[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGisterenavond [kerstavond] een overheerlijke visstoofschotel gemaakt. Misschien zelfs meer soep... maar zeker om duimen en vingers van af te likken. Het recept[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be