Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Hét perfecte verwendiner, bestaat in één woord uit káásfondue! Lekker simpel uit een pakje, áltijd goed. En om naar opkomend schuldgevoel over een pan vet als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGroene thee bevat catechinen en deze stimuleren de zogenaamde 'thermogenese' (het verbrandingsproces dat optreedt als gevolg van het metaboliseren van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMeestgegeten gerecht (naast een veelheid aan rauwe groenten pur sang) tijdens mijn dagen van Dr. Mike Moreno's cyclus 1: een grote hoeveelheid (in weinig[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEven is er gerede twijfel. Tóch maar liever naar binnen bij eet-en spijslokaal 'De Hoofdwacht' , dat lonkend is gevestigd in een monu- mentaal pand op de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOh, ik wil iets heel bijzonders koken. Iets bijzonder smaakvols en vooral iets authentieks. Iets puurs. En dan is er eigenlijk maar één kookboek waar mijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen honderddertig pagina's tellend kookboek uit 1974, waarin interviews met en lievelingsrecepten van 'beroemde mannen'. Het stond al een tijdje op mijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comCafé Ekberg is de oudste lunchroom van Helsinki. Er is een 'café' met deze naam sinds 1861. Ekberg (Bulevardi 9, ma-vr 7.30-19u, za 8.30-17u, zo 9-17u) is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen verwen-jezelf-doordeweeks-diner van goede dikke biefstuk (à point) met een pán vol bruin gebakken (kastanje)champignons en shiitake (die ik inmiddels lust,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHij is jarig en gaat dat groots vieren met zijn traditionele, jaarlijkse barbecue. En ik ga daar dan zijn twintig beste vrienden (met aanhang) allemaal in één[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHij is jarig en gaat dat groots vieren met zijn traditionele, jaarlijkse barbecue. En ik ga daar dan zijn twintig beste vrienden (met aanhang) allemaal in één[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn om van kaasfondue naar groentebouillon te gaan, is niet zo'n grote truc als het klinkt, hoor. Gewoon het toonbare GFTafval (de stronken bloemkool en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat kun je nog meer willen dan een supermarkt om de hoek? Wat dacht je van een Nettorama én een Aldi? Score! Nou is het concept Nettorama mij niet bekend,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEr groeien tomaatjes, daar waar dat eigenlijk praktisch onmogelijk is ( geen aarde, geen direct zonlicht ). Als de 'oogst' talrijker zal zijn dan die van de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe champignoncultuur is weggegooid ( de wàt? ), maar ik heb dankbaar gebruik gemaakt van de grote piepschuimen doos door deze vol te storten met verse[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBijna bij alle hotels kun je, binnen de door hun gestelde ontbijttijden, aanschuiven aan het ochtendbuffet. Tegen een financiële vergoeding uiteraard, maar[...]
Bron: mangerie.blogspot.com