Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 115 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 grote peren, geschild en in bolletjes (met een parisienne- of meloenlepel) 4 dl port 2 dl rode wijn 1 stokje kaneel 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 10 stoofperen 500 ml rode wijn 250 ml rode port 2 kaneelstokjes 1 eetlepel citroenrasp 6 (grote) eetlepels suiker[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nl1 kg Gieser Wildeman stoofpeertjes 200 g kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 500 ml rode port 1 vanillestokje 2 kaneelstokjes 3 kruidnagels nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g koude boter 150 g meel Zout 1 tl sinaasappelzest 2 eieren 400 g appelen 150 g diepvriescranberries 1 tl kaneel 1 mespunt kruidnagel-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen - 2 zakken verse cranberries (340 gr. per zak) - 275 gr. donkerbruine basterdsuiker - 2 pers sinaasappels - 5 kruidnagels - 200 ml. rode port[...]
Bron: smulweb.nl* 1 kilo lekkere pruimen, * 1/2 l blanke azijn, * 4 flinke fijngesnipperde uien, * 4 fijngehakte tenen knoflook, * 1 fijngehakte rode chilipeper, * 4 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 250 gr verse vijgen 1 sinaasappel 1 citroen 50 gr rietsuiker 5 cl port 1 mespuntje kaneelpoeder 12 dunne plakjes eendenborstfilet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Meringue 3 eieren 1 citroen 90 g suiker 90 g poedersuiker roze peper uit de molen Grapefruitsorbet 260 ml water 235 g kristalsuiker 5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 8 à 10 stoofpeertjes - 7,5 dl rode port - 2 kaneelstokjes - 2-3 reepjes mandarijnschil - 100 g rietsuiker + extra voor bestrooien - roomboter[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comStoofpeertjes kunnen maar op één manier gemaakt worden. Ze moeten enige tijd gestoofd worden in een ruime hoeveelheid vocht. Het type vocht is essentieel voor[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comStoofpeertjes: dit bijgerecht hoort echt bij een winterse dag. Naast een kruimige aardappel, sperzieboontjes en een heerlijk stukje suddervlees met goudbruine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comSoms wordt een mens op zijn pad aangenaam verrast door totaal onbekende zaken. Wenkbrauwen gaan de hoogte in, ogen veranderen in spiedende vraagtekens. En dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGisteren was ik op visite bij mijn aardige zuiderburen. Shopping Time! Ditmaal in het overdekte winkelcentrum van Wijnegem. De Man houdt erg van winkelen.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com