Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen 500 gram champignons 8 dl water 100 gram boter 100 gram bloem 100 gram ham 100 gram port salut of kernhem 300 gram belegen goudse kaas 1 bos[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 voordeelzak barbecue (minikrieltjes (800 g)) 2 uien (in partjes) 2 courgettes (in plakjes) 1 teen knoflook (in plakjes) 2[...]
Bron: ah.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten paddenstoelen voor 4 pers.: 4 st portobello of eekhoorntjesbrood (70 gr per stuk) een paar (kastanje-)champignons 40 gr verbrokkeld casinobrood[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn de garage lag afgelopen zaterdag alweer de tweede haas binnen dit seizoen. Zondag was een mooie dag om er eens mee aan de slag te gaan: een flinke[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlLaatst had ik een feestje met alleen maar taarten op het menu. De gasten brachten allemaal een hartige of zoete taart mee, wat resulteerde in een buffet vol[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAfgelopen week hebben we drie keer knolselderij gegeten, knolselderijpuree en het knolselderij gehakttaartje en deze gratin. De topper was onderstaand gerecht,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen - 4 (tamme) eendenbouten - boter en olijfolie - 10 tenen knoflook - 6 jeneverbessen - 4 takjes tijm - 2 blaadjes laurier - 4 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 (tamme) eendenbouten - boter en olijfolie - 10 tenen knoflook - 6 jeneverbessen - 4 takjes tijm - 2 blaadjes laurier - 4 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetl. olijfolie (Mediterrane)1 ui, gesnipperd2 stengels bleekselderij, in stukjes2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalfskoteletten peper, zout 1 tl. paprikapoeder 75 gr. boter 4 vleestomaten 4 el. verse ricottakaas 1 el. olijfolie 1 dl. witte port[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 g gehakt van hertenvlees 200 g mager varkensgehakt 1 tl fijngeraspte verse gember 12 jeneverbessen, gekneusd ½ tl vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 sinaasappel 1 pot wildfond (380 ml) 8 plakjes gerookte eendenborstfilet (pakje ` 150 g) ½ pakje gegrilde paprika's (` 200 g) 3 takjes[...]
Bron: ah.nlKnolselderijpuree past eigenlijk overal bij. Klassiek is de combinatie met wild, maar ook bij een gebakken scholletje is ze heel lekker. Voor de feestdagen zou[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl