Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
's Weekends zit het gezin Sigi op het strand in ons pipo-huisje. Even 2-3 dagen met de voeten in het zand. Lekker kneuteren op zo'n 30m2. Sinds de ontdekking[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen übersnelle Pasta en een nog sneller 'Frozen Fruit Cream Chocolate Limoncello' toetje Nigella Lawson wil zichzelf blij maken door de mensen voor wie ze[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa een dagje in de sauna naast een blote mevrouw Sigi te hebben gelegen heb ik zin gekregen in een toetje. Liefst zacht en romig. Tijd voor Pannacotta,[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMidden in de Witte Aspergetijd een recept met het Groene broertje. Niet het zusje; een Asperge is namelijk mannelijk, gezien de vorm niet onterecht. Nog een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet recept voor Asperges à la Flamande, zoals de klassieke bereidingswijze met Ham, Ei en Botersaus heet, kan je nauwelijks een recept noemen. Heel veel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlChocolade-, Citroen-, Banaan-Walnoot- en Appeltaarten of -Cakes zien regelmatig het licht in huize Sigi. De Worteltaart heeft zich tot nu toe geen vast plekje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Avocado komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika, uit het gebied wat nu Mexico en Guatamala is. Een Avocado werd door de Indianen aldaar Ahuacatl genoemd, wat[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWanneer Gado Gado nou Petjil wordt zou ik niet durven zeggen. Volgens mij is het gewoon hetzelfde, namelijk kort of niet gekookte Groenten met Tahoe en/of[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Artisjok is een distel en het gedeelte dat we eten is de jonge bloemknop. Deze moet op tijd worden geplukt; als de plant doorgroeit gaan de blaadjes open en[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlCaponata is een Siciliaanse zoet-zure salade van Aubergine en Bleekselderij. Dikke heeft een uiterst bescheiden carrière in de keuken van het prachtige Caffè[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSoquta-wat-voor-Salade ? Ere wie ere toekomt. Soquttahhash komt uit 't Narragansett, een oude indianentaal, en betekent 'losse maïs korrels'. Soquttahhash heet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke is terug na heerlijk te hebben gevaren in Cabo Verde en doet 't vandaag rustig aan. No stress. Wel even de tijd genomen om op jacht te gaan en het pakket[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDwalend door de doolhofstraatjes van Bari, Zuid-Italië, kwam het gezin Sigi een aantal pastamakende dames tegen. Met een bijna onvoorstelbare snelheid werden[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl