Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 101 recepten
voor 4 personen 800 gram middelgrote kruimige aardappels, in stukken 4 eetlepels boter rasp van 1 citroen zeezout zwarte peper Bereidingswijze Verwarm de oven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote uien, fijngesneden 4 lamsbouten met been 500 ml droge rode wijn 250 ml balsamico 75 ml olijfolie 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel plantaardige olie 4 lamsbouten 1 ui, fijngehakt 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 wortels, in stukken 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 theelepel zout 1/2 theelepel zwarte peper 1 theelepel kruidenzout 1/2 theelepel gedroogde marjolein 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g magere lamsbout, zonder vet en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g magere lamsboutschijven, bot en vet verwijderd, in blokjes van 2½ cm 450 g wortelen, in dikke schijfjes 4 grote stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 3 wortels, geschild en in stukjes gesneden 12 kleine nieuwe aardappelen ongeveer 700 gr lamsbout zonder been kruiden ongeveer[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Lamsbout (ca. 1 kg) in 4 schijven (van 1,5 cm dik) gesneden. 2,5 dl vleesfond al dan niet uit een pot 1 dl droge witte wijn 1 flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 gesnipperde ui 2 eetlepel olie 400 gram in blokjes gesneden lamsbout 4 deciliter kruidenbouillon 2 theelepels vloeibare honing 1 lepel[...]
Bron: smulweb.nl1 lamsbout met been +/- 1700 gram 3 teentjes knoflook 20 gram roomboter 4 takjes verse rozemarijn gemalen peper en zout voor de jus: 100 ml rode wijn klontje[...]
Bron: smulweb.nlDe lamsboutjes huppelen en dartelen weer in de wei. Schattig doch ook smaakvol. Bij een mooi stukje lamsvlees vind ik pastinaakpuree een van de lekkerste[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEen tijdje terug kocht ik dit prachtige blikje Pimenton de la vera. Blue als ik soms kan zijn, dacht ik gewone paprika poeder te kopen in een erg mooi jasje[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comVolgend weekend komen er vrienden eten, waar ik niet eerder voor gekookt heb. Op schaal- en schelpdieren na, lusten zij nagenoeg alles. Lekker makkelijk, zou[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMr.Oliver is nogal een kookboekenschrijver. Van zijn hand rolt het ene na 't andere boek van de pers. En die komen daarna ook weer in diverse uitgaves uit en[...]
Bron: mangerie.blogspot.com