Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Lang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHet thema van het foodblogevent van december 2012 is 'alles is cranberry'. Deze maand georganiseerd door zoet & roze . Dit is onze inzending: 'kruidige[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 2 peren 1 el citroensap 4 verse vijgen 6 stengels bleekselderij 2 struikjes witlof 125 ml slagroom 400 g roquefort (kaas) (verbrokkeld) 300[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappels 2 hazenrugfilets (a 250 g) 100 g Schwarzwalder schinken (hamplakken) 1 pot cranberrycompote (350 g) 50 ml rode port 2[...]
Bron: ah.nlPâté de Campagne noem ik het maar even, deze keer van gewoon varken en kip. Vermengd met een paar kippenlevertjes, om de doodeenvoudige reden, dat ik even geen[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIk hou erg van klassiekers, gerechten met een geschiedenis, of recepten die in meerdere landen hetzelfde blijken te zijn, maar die toch afzonderlijk van elkaar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRond de kerstdagen is bij de Aldi -nota bene- eend in de diepvries te vinden. Gelukkig, voor mij, wordt dat in onze plaatselijke vestiging wel ingekocht, maar[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlKnolselderijpuree past eigenlijk overal bij. Klassiek is de combinatie met wild, maar ook bij een gebakken scholletje is ze heel lekker. Voor de feestdagen zou[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 100 gr witbrood zonder korst 1 dl melk 320 gr kalfslever 2 kleine eierdooiers (50 gr) 2½ dl room peper en zout 65 gr rietsuiker[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 eetl. boter 1 dl brandy 40 gram broodkruim 25 gram champions 0.5 eiwit 1 dl kalfsfond 120 gram katenspek 150 gram konijn melk 20 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 tot 3 aardappelen per persoon, creme fraiche, maggiplant of lavas aangevuld met bosje selderij, takje tijm; scheutje melk; de jus getrokken[...]
Bron: smulweb.nlNa de < ahref="http://demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com/2007/12/kerstidee-knoflookbouillon-met.html">knoflookbouillon, het voorgerecht kwam de[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 6 personen 50 gr. trompettes de mort(gedroogd), 75 gr shii-take, 75 gr. cantharellen (niet gedroogd), 125 gr kastanjechampignons, 1 sjalotje, scheutje[...]
Bron: smulweb.nl