Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 pak (500 gr) penne pasta 5 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 2 kipfilets, in blokjes zout en peper naar smaak 125 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 350 gr penne pasta 2 eetlepels olijfolie 280 gr gekookte, fijngesneden kip zout en zwarte peper naar smaak snufje knoflookzout,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 muskuskalebas, geschild, zonder zaden en in dobbelsteentjes van 5 cm gesneden, circa 450 g als hij is geschild 2 rode uien, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen - 1 kilo witte asperges. - 1 pond groene asperges. - 250 ml. kookroom (of crème fraîche) - 300 gram gekookte ham in reepjes. - 1[...]
Bron: smulweb.nlIk krijg soms te horen dat de gerechten die ik maak wat bewerkelijk zijn. Ik vind dat zelf doorgaans best meevallen, maar misschien maakt (kook)verslaving[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 300 g penne rigate (zakje a 250 g) 500 g groene asperges 2 bakjes salsa ai funghi (champignonsaus a 200 g) 1 bakje hamreepjes (duobakje ca[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g volkoren penne 350 g groene asperges 300 g tuinerwten (diepvries) 240 g kalkoenschnitzels 17 el olijfolie 100 g Grana Padano (geraspt,[...]
Bron: ah.nlwat je in huis moet hebben: 500gr penne 3 bakjes kleine groene asperges (koop alleen asperges waarvan de knop dicht zit!!) (AH) echte boter 500ml slagroom[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlHet kan nog net, asperges van Hollandse bodem. Ze worden gesneden tot 21 juni dus het zijn nu echt wel de laatste. Heerlijk, we hebben ze bijna elke week[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlAf en toe plaats ik op aMuse Rouge een suggestie voor een weekmenu voor twee personen, met linkjes naar de recepten én met kant-en-klare boodschappenlijstjes.[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beDe eerste week van mei was ik vooral ziek, en de drie daaropvolgende weken was ik vooral leerkracht. Ik had iets minder tijd om te keukenprinsessen dus, in[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beVoor de verandering stond deze week veel minder in het teken van het koken, en veel meer in het teken van mijn stage. Ik heb minder tijd en energie in de[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beVanaf nu doen we van maandmenu, oké? Zolang ik fulltime werk en het huisje een beetje op orde wil houden… oké, ik geef het toe: én ’s avonds onder[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten Porties : 8 40 gr verse basilicumblaadjes 2 teentjes knoflook, fijngehakt 35 gr pijnboompitten 40 gr Parmezaanse kaas 60 ml olijfolie 30 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 500 gr. groene asperges, 2 uien, 3 teentjes knoflook, olie of boter, 400 gr. kikkererwten in blik, 150 gr. groene erwtjes in blik of[...]
Bron: smulweb.nl