Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 200 recepten
voor 4 personen Bami met shiitakes in romige pikante saus 1 ei (hoeft niet) 1 ui 6 teentjes knoflook 1 vers (rood)pepertje 1 stukje verse gember 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 150 gram garnalen 200 gr rijstnoedels 8 rijstvellen 1 komkommer 2 wortels 1 kleine papino(exotische komkommer) 1 bosje munt 1 el basilicum 4[...]
Bron: smulweb.nlO jee, nog maar een paar dagen en dan is het Kerstmis. Ik heb nog geen idee wat we dan gaan eten. Het is bijna ieder jaar hetzelfde liedje, pas op het laatste[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comCulinaire strooptocht in Amsterdam dus. Mijn kladje met de fiets- route (van De Leeuw via De Pasteibakkerij naar Slagerij de Wit en nu op naar Papabubble ) is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGarnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa een uitermate prettig verlopen afspraak ergens in West-Brabant, is het dan vandaag toch echt tijd voor een bezoekje aan restaurant Jagersrust te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVerleden jaar, om precies te zijn 15 september 2010, schreef ik dat we absoluut terug zouden gaan naar Restaurant As. En we kwamen dus terug met hetzelfde[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com200 gram rondkorrelrijst (geen snelkookrijst) ? dl rijstazijn 1 eetlepel kristalsuiker zout en peper 1 kleine komkommer 3 eieren 4-6 blaadjes nori wasabi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Met dille: 8 middelgrote rijpe tomaten bovenkant afgesneden en uitgeholt. 250 gr langkorrel rijst. 8 sl olijfolie. 2 sl dille fijngehakt. 2 sl[...]
Bron: smulweb.nlVoor €1,89 koop je bij de Albert Heijn een zak wilde spinazie van 400 gram, gewassen in ijswater. Het is een groente die ik voorheen enkel occasioneel[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen - 100 gram belegen kaas,geraspt - 4 eieren - 125 ml slagroom - 4 sneetjes witbrood - 100 gram Hollandse garnalen - peper en zout - 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 12-16 rauwe ongepelde garnalen, middelgroot (Ik geef de voorkeur aan tijgergarnalen) 6 teentjes knoflook (met schil) 6 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kleine mango, geschild, pit verwijderd en in kleine blokjes 24 gekookte garnalen, gepeld en in stukjes 6 gekookte garnalen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 l visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) ¼ tl saffraandraden 400 g mosselen in de schelp, schoongemaakt 100[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 110 gr varkensgehakt 30 gr waterkers, fijngesneden 1/2 blikje (200 gr) waterkastanjes, uitgelekt en in stukjes 2 lente-uitjes,[...]
Bron: allrecipes.nlEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 1 pakje surimi 1 doosje roze garnalen 1 zak luxe sla mix 200 gr. cherrytomaatjes een halve komkommer dressing 4 el mayonaise 3 el ketchup 1 el[...]
Bron: smulweb.nl