Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
voor 6 personen 150 g zwarte olijven zonder pit 2-3 eetl. olijfolie 2 eetl. kappertjes, uitgelekt, gehakt 1 pot geroosterde paprika, uitgelekt 150 g zachte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 aubergine, in schijven van 1 cm 1 rode paprika, zonder de zaden en overlangs in vieren gesneden 1 gele paprika, zonder de[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de pangratatto: * 2 flinke handvol broodkruim van oudbakken boerenbrood, * 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie, * 2 mespunten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 6 plakjes bladerdeeg - 2 el olijvenpasta of tapenade - 250 g gekarameliseerde uien - 80 g geitenkaas of feta, verkruimeld - 3 - 4 ansjovisjes,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSinds kort ben ik in het bezit van het kookboek Simple Pleasures van Annabel Langbein. Zij is bekend van 24kitchen en ook Foodies publiceert regelmatig haar[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoor 4 personen 24 middelgrote asperges 4 takjes verse rozemarijn 4 ansjovisfilets 4 mooie plakken pancetta of bacon ½ citroen olijfolie 1 klont boter[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben weer voor de bijl gegaan en heb een nieuw kookboek gekocht: Simple Pleasures van Annabel Langbein. Behalve dat er erg lekkere gerechten in staan met[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen heerlijk pastagerecht uit het blad Delicious van deze maand. Voor de pasta heb ik Italiaanse conchiglie uit Piemonte gebruikt. Verder heb ik Parmezaanse[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 250 g tarly (voorgekookte tarwe) 500 g panklare sperziebonen 4 ansjovisfilets (fijngehakt) 4 el olijfolie 1 takje verse rozemarijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 5 ansjovisfilets (in stukjes) 3 zongedroogde tomaten (in reepjes) 500 g boerenkool 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 limoen 1 takje rozemarijn (bakje 15 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 tl tabasco (flesje 57 ml) 5 el olijfolie 1 schaal kipmedaillons[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 uien 2 takjes rozemarijn 50 g roomboter 8 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1 eetlepel olijfolie 3 (roma)tomaten 4 ansjovisfilets zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 1 blikje ansjovisfilets (in olijfolie (46 g)) 1 pompoen 2 x 200 g ribkarbonades 1 schaal verse krieltjes (met kruidenboter[...]
Bron: ah.nlIt's that time of the year again: Culinaria . Hét culinaire feestje in Tour & Taxis in Brussel waar elke zichzelf respecterende foodie moet geweest zijn.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be