Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Het schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMechelse asperges in combinatie met gerookte zalm, dat hadden we toch al gehad? Klopt. Ongeveer een jaar geleden blogde ik deze salade . Die is ondertussen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe dagen beginnen nu echt wel serieus te lengen. Oef! Eindelijk. Het kan voor mij niet snel genoeg lente zijn. Oké, oké. Je hoort me niet klagen. We hebben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEuh? Vanille? Neeje, die van Hap & Tap is niet op haar kop gevallen en blijven stuiteren. Er gaat wel degelijk vanille in dit voorgerecht en 't past er nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNu het 's avonds terug frisser wordt, koos ik voor een soepje. Heerlijk om je hieraan op te warmen op je terras, met een fleece dekentje op schoot en onder de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZoals jullie weten, loop ik marathons (als ik weer eens niet geblesseerd ben welteverstaan). Momenteel breken mijn zwaarste trainingsweken aan met op zaterdag[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben geen fan van kwartel. Ik "peuzel" immers niet graag. Allez, da's eigenlijk ook niet waar, want kreeft vind ik wel de max en da's ook een geprul. Ik zal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet, ganzenlever, broccolipuree, kasteelaardappelen, gekonfijte prei. Ik geef het toe: het is een mond vol. Letterlijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je wat ik zo fijn vind aan mijn kooklessen bij David Selen? Dat is dat je er leert hoe je met heel weinig producten - topproducten, dat wel, da's evident[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTerwijl we met z'n allen (allez, daar ga ik toch vanuit) reikhalzend uitkijken naar lenteprimeurs als daar zijn Belgische (!) asperges, rabarber, aardbeien en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa 3 1/2 jaar sta ik soms nog heel erg versteld van wat werkt en wat niet op mijn blog. En ook de likes, shares en comments op Facebook blijven mij verbazen.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be