Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 234 recepten
voor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/2 kg kruimig kokende aardappelen, geschild en in stukken zout 15 g boter 1 venkelknol, in dunne reepjes 1 krop ijsbergsla, in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 6 el olijfolie * 1 dl visbouillon (van tablet) * 1 groene paprika, in ringen * 1 gele paprika, in ringen * 2 rode paprika`s, in ringen * 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g nieuwe aardappelen 150 g lenteuitjes 75 g venkel ½ teentje knoflook 3 sjalotten (75 g) 40 g pancetta 4 blaadjes verse laurier 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen De fondue: - kant en klaar pakje kaasfondue (klassiek/original). Makkelijk en lekker. - gehakte bieslook (2 theelepels) - 600 gram dungesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor deeg: 100 gr. bloem ½ tl bakpoeder Snufje zout 50 gr. kwark of griekse yoghurt 2 el melk 2 el zonnebloemolie Voor vulling: 1 el[...]
Bron: smulweb.nl4 wortelen; 2 uien; 2 courgettes die je in zeer kleine stukjes moet snijden en er 1 van apart moet houden; 1 a 2 vastokende aardappelen; 1 kop vol (de hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grietfilets 2 gedroogde abrikozen 1 glas witte wijn 1 rode paprika vloeibare margarine zwarte peper 2 venkelknollen 1½ dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - Olijfolie extra vergin - 140 g goede, pittige Italiaanse salami in reepjes - 2 teentjes knoflook gepeld en fijngesneden - 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 el kummelzaadjes (karwij), 1.2 el venkelzaadjes (toko), 400g fijn griesmeel, 7 gedroogde gist, 1 ei losgeklopt, /2 tl zout, 75 g boter[...]
Bron: smulweb.nl