Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 4 personen 250 gram pure chocolade- 1/8 liter slagroom- 1/8 liter melk- 15 gram boter- Vruchten en koek naar keuze om te dippen, zoals bijvoorbeeld[...]
Bron: smulweb.nlDEEG: 225 gram bloem 1/2 theelepel zout 1 zakje droge gist 25 gram boter, kleine stukjes 1 ei, losgeklopt 1,25 dl lauwe melk VULLING: 50 gram zachte boter 1[...]
Bron: smulweb.nlDeeg: - 225 g zelfrijzend bakmeel - 115 g witte basterdsuiker - snufje zout - 150 g koude boter, in kleine blokjes - 1 ei, losgeklopt Vulling: - 200 g gele[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe laatste maanden bak ik steeds vaker brood met zuurdesem. Soms smokkel ik een beetje en voeg ik er nog een pietsie gedroogde gist aan toe. Niet omdat ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMijn echtgenoot is een liefhebber van de Hollandse pot. Ik ben daar helemaal niet zo van. Ik maak het wel, want hoe is het gezegde ook alweer? De liefde van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWie wat bewaart heeft wat! In één van mijn oude 'culinaire' plakboeken vond ik het recept voor onderstaand brood. Ik heb het gekregen - en dat zal zo rond[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDEEG: 225 gram bloem 1/2 theelepel zout 1 zakje droge gist 25 gram boter, kleine stukjes 1 ei, losgeklopt 1,25 dl lauwe melk VULLING: 50 gram zachte boter 1[...]
Bron: smulweb.nlDe langste dag van het jaar. Mooi weer. Ideaal loopweer, zeg maar, en dat voor het eerst sinds lange tijd na de regenachtigste junimaand sinds mensenheugenis.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen aromatisch zoet brood met specerijenmix Als je regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik graag desembrood bak. Meestal bak ik tweewekelijks een aantal[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHartig gevuld desembrood (salami, olijven, kaas) Opgerold gevuld brood staat leuk! Tijdens de workshop desembrood bakken hebben we een opgerold gevuld brood[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTrial & error Op facebook heb ik dit recept halverwege december al aangekondigd. Vandaag heb ik ze voor de derde keer gemaakt. De eerste keer bakte ik ze[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen geurig brood Een desembrood met een beetje gist en toevoeging van rozijnen, gedroogde cranberries, noten en zuidvruchten. Op smaak gebracht met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp dit moment zit ik ‘tussen twee banen’! Naast het continu speuren naar vacatures, kom in eindelijk toe aan wat ‘kookprojecten’ zoals[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOok deze maand heb ik weer meegedaan aan de foodblogswap. Dit keer mocht ik iets koken van de blog van Es, Es' Factory . Een blog vol met recepten, vooral[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlIk ben druk bezig met het schrijven van een kookboek vol met Ierse recepten die ik lekker vind en ook sommige die ik heb aangepast aan mijn eigen smaak of soms[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl