Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Bij de varkenshaasjes met appel aten we gisteren aardappelgratin. Voor 4 personen had ik ongeveer 750 gram vastkokende aardappelen tot flinterdunneplakjes[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 4 Varkenshaasjes. Saus: 400 gram feta. 1/4 liter slagroom. 100 gram boter. Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr varkensfilet of varkenshaas of kalf 1 el roomboter ½ el olijfolie 2 sjalotten 150 ml warme kippenbouillon 2 el slagroom of kook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr varkensfilet of varkenshaas of kalf 1 el roomboter ½ el olijfolie 2 sjalotten 150 ml warme kippenbouillon 2 el slagroom of kook[...]
Bron: smulweb.nlWij hebben dit weekend doorgebracht bij De Hoofdige boer in Almen. Een mooi hotel met goed eten en mooie kamers. De eerste avond hadden we het jubileummenu met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 3 cm gemberwortel 1 limoen 1 kleine rode peper 1/2 zakje verse knoflookbieslook (a 20 g) 1 bekertje slagroom (125 ml) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak röstirondjes (600 g, diepvries) 400 g varkenshaas 8 plakjes serranoham (pakje 80 g) 4 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 2 schalen[...]
Bron: ah.nlFeestelijk gerecht en kan van tevoren klaargemaakt worden. Ingrediënten: 600 g varkens- of ossenhaas 50 g Parmigiano Reggiano vlokken 6 plakjes Parmaham 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVliegensvlug door de maand November 2013 Vrijdag,29 November 2013 1 November was aangebroken de dag dat ik 30 werd natuurlijk hoort daar een lekkere taart bij.[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlEen varkenshaasje bakken is het moeilijkste niet. Dit heerlijke sappige vlees heeft ook weinig toevoeging nodig. De smaak is van zichzelf al heerlijk, net[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet recept is gebaseerd op een recept van Ron Blaauw , Michelin sterrenkok die het roer heeft omgegooid, zoals wel meer beroemde koks het doen, terug naar zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIs dit nou een bijgerecht of een hoofdgerecht? Ik denk dat het allebei kan. De liefhebber bakt hier nog een varkenshaas bij en maakt zo een klassiek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 Varkenshaas 1 varkenshaas (van 250 gr), in plakken van 2-3 cm dik zout en peper naar smaak kaneel 30 gr boter 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nl