Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1757 recepten
voor 2 personen 150 gr. komijnekaas, in blokjes * 150 gr. extra belegen kaas, in blokjes * 2 eetlepels rozijnen, gewassen en geweekt * 1 sjalotje, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nl1 (400g) blik kikkererwten, uitgelekt 100g geroosterde rode paprika`s uit een pot 3 eetl citroensap 1 1/2 eetl tahini 1 teentje knoflook, fijngehakt 1/2 theel[...]
Bron: smulweb.nl2 middelgrote trostomaten 3 el extra vergine avocado- of olijfolie 1 el limoensap 4 citroenblaadjes, middennerf verwijderd, gesnipperd 1 bosui (alleen witte[...]
Bron: smulweb.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVegetarisch recept. Panir/tempeh met mango chutney Ingrediënten Pakje panir of tempeh 100 ml volle yoghurt 2 el masala 1 el olie 1 grote mango 2 el verse[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 300 g mienestjes 3 eetlepels zonnebloemolie 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 theelepels sambal oelek 1 theelepel gemberpoeder (djahé) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 eieren 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie 2 laurierblaadjes 1 eetlepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel djinten (gemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten 250 ml groentebouillon (van tablet) 150 g couscous (biologisch) 8 stoneleeks 6 zongedroogde tomaten in olie 100 g groene[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g zachte roomboter ½ cm verse gemberwortel ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 1 eetlepel sambal badjak 4 struisvogelbiefstukjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 tijgergarnalen (rauwe gepelde (diepvries)) gemalen kruidnagel ½ tl kurkuma 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl verse gemberwortel[...]
Bron: ah.nlLekker makkelijk voor op zaterdagavond: een bonenschotel. Bovendien een goede bodem voor Alwin, die ging stappen. Bak een fijngesneden ui en knoflook glazig,[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDe bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]
Bron: smulweb.nl