Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 159 recepten
Een paar (hand)peren aan stukjes snijden (besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren), halveer een handje walnoten en een stuk gorgonzola aan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZelf likeur maken is heerlijk om te doen, goedkoper en lekkerder dan kant en klaar, dus aan de slag! Al eerder heb ik de recepten voor de koffielikeur en de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben een enorme fan van de schrijf -en kookstijl van Sylvia Witteman en heb haar daarom een mailtje gestuurd met de vraag of we een recept van haar mogen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKoop een dure scharrelkip, een citroen, knoflook, mooie pommes de terre en knip wat rozemarijn. Smeer de kip royaal in met olijfolie. Zout en peper de kip[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOns favoriete Spaanse zomerdrankje. Officieel moet het geloof ik met La Casera gaseosa, een soort 7-up, maar ik heb het ze in Spanje vaker met fanta limon[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben helemaal verliefd op de supermarkten in Frankrijk, hoe groter hoe beter! Drie weken is eigenlijk te kort om alle lekkere kazen en salades uit te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd leuk dingen uit een kookboek testen. Als je het boek "Jamie in 30 minuten" doorbladert krijg je meteen zin. Het ziet er allemaal goed en oh zo gezellig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZelf likeur maken is heerlijk om te doen, goedkoper en lekkerder dan kant en klaar, dus aan de slag! Al eerder heb ik de recepten voor de koffielikeur en de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpreekt voor zich eigenlijk, beetje rucola in bord, 2 eetrijpe avocado's, doormidden snijden en de pit eruit halen, besprenkelen met citroensap, 100 gram[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet beste recept voor een gewone cake blijft de ‘ quatre-quarts ’ – oftewel gelijke gewichten voor eieren, suiker, bloem en boter – en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl