Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Nodig: * Aardappels, harde * Grof zout * Olijfolie * Kruiden die je lekker vindt, bijv. oregano, tijm, paprika etc. Werkwijze: Verwarm de oven voor op 200[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet spreekt voor zich dat we in dit huishouden niets met pakjes en zakjes doen. Ook is het duidelijk dat ik ril wanneer ik in de buurt kom van het schap met de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn dan belt meneer vlak voor etenstijd vanuit de auto: “Kleine Chef en ik gaan nog even een ijsje eten." “Eh, maar we gaan zo eten…”[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze foto is helemaal niet van de laatste winterbarbecue! Ik heb het nog wel geprobeerd om foto’s te maken, maar stuk voor stuk waren ze niet om aan te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFood52 is een geweldige, Amerikaanse website die voortdurend de juiste recepten plaatst met heerlijk sobere, maar overtuigende fotografie. Amerikanen en ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChef Mama vs the Real Thing Deel 15 (de hele reeks staat in de receptenindex ) Du pain, du vin, du Boursin – verslavend lekker, wat mij betreft, maar ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHa, lekker, een tomatensaus met een flinke scheut room, of nee, nog liever gewoon de hele beker. Gehaktballetjes en kaas erbij, spekjes misschien? Maar eh,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen variant op spanakopita, de grote Griekse pastei van filodeeg met spinazie, maar dan in iets chiquere driehoekjes. Ik gebruikte gekoeld yufka/baklava-deeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe klassieke Philly Sandwich wordt gemaakt met dun gesneden rundvlees, wat op een zacht broodje wordt gecombineerd met gebakken uien, paprika en veel kaas. Een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog eens koekjes, maar net even anders dan de vorige . Deze worden gemaakt met rijst, spinazie en een beetje karnemelk. De feta en de lente-ui geven ze wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBak 50 gram spekblokjes, 2-3 uien (gesnipperd) en 1-2 knoflooktenen (geperst) uit. Snij ongeveer 6 ons runderlappen in stukjes en bak deze ook mee, voeg naar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen enorm ondergewaardeerd leuk hebbekookdingetje in de keuken is de maïskolf. Ja, losse maïs, lieve mensen, dat kennen we allemaal wel vanuit de zesderangs[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOoit had je een normandisch vispotje van Iglo uit de diepvries, die was ideaal voor een snel pastaatje. Maar die is niet meer te koop en ja zoiets moet je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRecept van Sandro! Voor 4 personen: 2 aubergines half blik met blokjes tomaat 2 mozzarellas olijfolie 200gram parmezaanse kaas blaadjes verse basilicum[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen geslaagd experiment met de gouden combinatie mozzarella en tomaat! Het is geïnspireerd op de bekende salade, maar het maakt een vrij machtig gerecht. Ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl