Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 4 personen 400 gr Oud Brugge - 400 gr 50 Passendale - 150 gr gekookte mosselen - 2 bosuitjes - 1 teentje knoflook - 2 flesjes van 25 cl Witbier van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 kg mosselen p.p. 1 stengel bleekselderij (in ringen) 2 el verse gember (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 kilo verse Zeeuwse mosselen (p.p.) Olijfolie 3 lente uitjes (fijn gehakt) 1 sjalot (fijn) 1 stronk bleekselderij (fijn) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Mice en place: 1 grote Ui (halve ringen) 1 grote winterpeen (plakjes) 1 stengel Bleekselderij (halve ringen) 1 bosje verse Bladselderij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Mice en place: 1 grote Ui (halve ringen) 1 grote winterpeen (plakjes) 1 stengel Bleekselderij (halve ringen) 1 bosje verse Bladselderij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 kilo verse Zeeuwse mosselen (p.p.) Olijfolie 3 lente uitjes (fijn gehakt) 1 sjalot (fijn) 1 stronk bleekselderij (fijn) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGeïnspireerd door La Cuisine Française en door lunch met Kimmie bij Razmataz, maar dan op mijn eigen manier; mouclade! 4 personen voorgerecht of 2 personen[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlMosselen zijn hier erg gewild, maar ja elke week eten wordt toch wat te duur. We eten ze nu een paar keer per jaar. Deze variant vindt ik erg lekker. Ik maak[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week waren we eens de hele week thuis, dus ik heb ook elke dag moeten koken. Gelukkig is dat voor mij geen probleem. Deze week hoop ik alle recepten nog[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk doe deze week even helemaal opnieuw, omdat er aardig wat aapassingen zijn. Vorige week kwam een er een kleine verandering, omdat ik voor de lunch hamburgers[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVorig jaar maakte ik op een zonnige dag een visgerecht wat we aan de tuintafel konden eten. Toen ik het recept voor vissoep zag kreeg ik onmiddellijk dezelfde[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten ½ ciabattabrood 2 kg mosselen 100 ml witte wijn 2 kleine uien (fijngesnipperd) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 laurierblad 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kg mosselen 1 winterpeen ((250 g), geschrapt) 25 g boter 1 ui (gesnipperd) 1 grote prei (in dunne ringen) 2 stengels bleekselderij (in[...]
Bron: ah.nl