Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 8 150 gr ongekookte rijst, korte korrel 3 eetlepels rijstazijn 3 eetlepels ruwe rietsuiker 1 1/2 theelepel zout 4 algenbladen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Voor de sushirijst: 300 g sushirijst 1 tl zout 5 el rijstazijn 3 el suiker 2 el mirin (rijstwijn) Voor de sushi: 150 g bladspinazie, ontdooid[...]
Bron: smulweb.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHaarlemse Halletjes, gebakken sinds 1693, zijn koekjes met een rijke historie. Ze waren zo lekker, dat ze zelfs internationale faam veroverden. In korte tijd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoordat ik boodschappen ga doen maak ik altijd eerst een lijstje anders vergeet ik de helft..... Daarentegen ben ik wel heel goed in dingen kopen die ik op[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 2 personen VOOR FOO YONG HAI: 150 g krab, fijn gesneden of kleine garnalen of uitgelekte Pilchards in tomatendsaus uit blik, gevlokt(als Pilchards[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de sushirijst: 300 g sushirijst 1 tl zout 5 el rijstazijn 3 el suiker 2 el mirin (rijstwijn) Voor de sushi: 150 g bladspinazie, ontdooid[...]
Bron: smulweb.nlHeb je binnenkort visite en wil je graag uitpakken, zonder je uit te sloven? Stop met zoeken. Dit is JOUW recept. Het beantwoordt aan àlle criteria: heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls afsluiter van het jaar ziet u hier morgen de best bekeken recepten van 2013, maar eerlijk is eerlijk, er waren ook armoedzaaiers bij op dit blog, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan oorsprong is het een Chinees-Indisch gerecht. Foe yong is het eigerecht. Wanneer je krab toevoegt noem je het Foe yong hai. Met kip heet het Foe yong kai[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlNa het succulente voorgerecht met king krab, coquilles en gerookte paling , waren de verwachtingen hoog gespannen in de kookstudio van Miele voor wat het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSushi maken is een vak. Jiro Ono, 85 jaar oud, is de Grandmaster of Sushi van deze planeet. Hij heeft in Tokyo een klein restaurant***, onder de grond bij een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke Sigi was de afgelopen weken op zondagochtend telkens te vinden in de Foodhallen. In de voormalige tramremise aan het Bellamyplein is Hal 3 ingericht met[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk schreef het al: ik heb àlle eindejaarsmagazines. Allemaal. Van het eerste tot het laatste. Ik probeer zelfs niet om eraan te weerstaan. Het heeft toch geen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDikke Sigi was de afgelopen weken op zondagochtend telkens te vinden in de Foodhallen. In de voormalige tramremise aan het Bellamyplein is Hal 3 ingericht met[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl