recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder knolselderij kardemom

Gevonden 102 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vegetarische paella

Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 aubergine, in kleine blokjes 1 rode paprika, zaad[...]

Bron: allrecipes.nl
Pasta met zalm en paddenstoelen

voor 4 personen 1/2 prei 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 100ml droge witte wijn 3 eetlepels verse kruiden (tijm peterselie en dragon)[...]

Bron: smulweb.nl

Koolroosjes in romige friszure dressing.

voor 4 personen Zout en versgemalen peper 300 gr bloemkool, in kleine roosjes verdeeld 300 gr broccoli, in kleine roosjes verdeeld 1 el zure room 1 theel.[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivelzadel met diaphanesaus

voor 6 personen 3 middelgrote zeeduivels; peper en zout; witte bloem; olijfolie. Voor de diaphanesaus: a) voor de gastrique: 1 flinke fijngehakte sjalot; zeer[...]

Bron: smulweb.nl
De kunst van het koken - Julia Childs sauce[...]

Er zijn een paar kookboeken in mijn kast waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Sinds vorig jaar is er -na een heerlijke bioscoopbezoekje aan de film Julie[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com
Zeeduivelmootjes met gepofte paprikasaus

voor 4 personen Saus gepofte rode paprika 2 rode paprika`s 1 kleine ui 2 teentjes knoflook olijfolie 4 takjes tijm 200 ml bouillon 50 ml slagroom Zoetzure[...]

Bron: smulweb.nl
Hu

Hu

voor 4 personen 16 geopende oesters 150 gr rivierkreeftjes 1/2 el champagneazijn of witte wijnazijn 1/2 el sjalot, gesnipperd 1 dl champagne 150 gr ijskoude[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde entrecote met remouladesaus op[...]

voor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]

Bron: smulweb.nl
Sauce b

Voor 1 liter saus 50 gr sjalotten 600 gr boter 1 dl dragonazijn (of witte wijn azijn) 3 takjes dragon 1 dl witte wijn 10 witte peperkorrels 150 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Runder-rib-roast met Bearnaise saus

Ingrediënten Porties : 8 2 kg. runderentrecôte aan een stuk versgemalen peper, zout 1 dl. dragonazijn 1 dl. witte wijn 1 dl. water 50 gr. gesnipperde[...]

Bron: allrecipes.nl
Struisvogelbiefstuk met amandel-gembersaus

Ingrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauwhaasjes met kappertjessaus

Ingrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]

Bron: allrecipes.nl
Tarbot met Maltezersaus

Ingrediënten Porties : 4 300 ml visbouillon 1 sjalotje, in schijfjes gesneden 1 plakje citroen 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels, geplet 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Parelhoentaart met champignons

Ingrediënten Porties : 4 1 portie aardappeldeeg met kruiden met daaraan toegevoegd 1 el fijngehakte verse dragon, 30 minuten gekoeld Voor de vulling 2 el[...]

Bron: allrecipes.nl
Blanquette met levercroûtons

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]

Bron: allrecipes.nl
Geroosterde asperges met citroen-dragon dressing

Ingrediënten Porties : 4 1 bosje groene asperges, schoongemaakt 4 theelepels olijfolie zeezout en gemalen zwarte peper naar smaak 1 eetlepel vers[...]

Bron: allrecipes.nl
Wild konijn op de  wijze van de jager

voor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaasje met mosterddragonsaus

voor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
Pasta met zalm en paddenstoelen

voor 4 personen 1/2 prei 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 100ml droge witte wijn 3 eetlepels verse kruiden (tijm peterselie en dragon)[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy