Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Voor een divers kaasplankje reken je op ongeveer 30 gram kaas per persoon en uiteraard maak je een eigen keuze uit uiteenlopende kazen; bijvoorbeeld een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRecept uit een oude Tip (augustus 1990!) en nog steeds smaakt dit erg lekker. Voor 2 personen: 1 ui, 1 el boter, 1 blik gepelde tomaten, 4 el chilisaus, 2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 200 gr volkorenrijst 30 gr boter 1/2 ui, versnipperd 50 gr fijngehakte pecannoten handje fijngehakte peterselie 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nl1 kg runderpoulet 500 gr vetspek 2 bollen mozarella 100 gr walnoten 20 zongedroogde tomaten 2 eetlepels venkelzaad flink wat grof zeezout naar smaak grof[...]
Bron: smulweb.nlUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEitje doperwtjes kleine aardappeltjes pesto bijvoorbeeld gerookte zalm/kippenpootjes pesto: dille/basilicum peterselie pijnboompitten parmezaanse kaas[...]
Bron: smulweb.nlZo af en toe trakteren wij onszelf of anderen op een marktmenu. De truc van het marktmenu is vooral: goede verse ingrediënten kopen. De bereiding is[...]
Bron: smulweb.nlEitje doperwtjes kleine aardappeltjes pesto bijvoorbeeld gerookte zalm/kippenpootjes pesto: dille/basilicum peterselie pijnboompitten parmezaanse kaas[...]
Bron: smulweb.nlWat neem ik mee op vakantie voor onderweg en op de camping Voor ons duurt de vakantie nog even. De jongens moeten nog anderhalve week naar school. Maar direct[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlDit is nog zo'n klassieker die ik met plezier maak wanneer er visite over de vloer komt. Dees is zo simpel, maar zo lekker! En het notenkoekje maakt het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRecept met desem en spelt Dit brood heb ik gisteren met mijn nicht Jose gemaakt. Maar dan met tarwebloem, want een speltdeeg is lekker, maar wel een tikje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGistermiddag gezellig een middagje Utrecht, waar ik eind jaren 80 gestudeerd heb aan de Universiteit van Utrecht. Leuk om oude herinneringen op te halen. Het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVanmorgen begon ik de dag met een (zeer) laat ontbijt. Geen honger en de goesting om er voor de laatste keer een lekker luie dag van te maken waren de oorzaak.[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beEen beetje van Yvette van Boven, een beetje van Ottolenghi en een beetje van mezelf en je krijgt de beste tabouleh ever. Lekker bij makreel met harissa (zie[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlWe hebben er een doordeweekse week op zitten en ik ben niet gezwicht. Zelfs niet op de momenten dat ik het echt kut vond. Zoals gisterenavond in de AH to go op[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.com