Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen Club sandwich (1) 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd , 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken , 2 tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 scampi`s 4 rijpe, stevige tomaten 4 el olijfolie extra vergin 2 teentjes knoflook 1 dl droge witte wijn 1 takje dragon 1 biologisch[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 kleine rode ui, in flinterdunne ringen - 1 el goede kwaliteit rode wijn azijn - 1 tl maldon zeezout - 250 g Castelluccio-linzen (of[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr.Ganda ham,4 geitenkaasjes(crottin),100 gr.zongedroogde tomaten,bieslook,2 geh.sjalotten,8 geh.groene olijven10[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLekker winters: Le Puy Linzen, tomaatjes en gorgonzola van chef Ottolenghi . Dit heb je nodig voor 2 personen: Rode ui, in flinterdunne ringen 1 eetl. rode[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePasen rijmt voor mij met eitjes. Chocolade-eitjes uiteraard. Hoe meer, hoe liever! ;-) Maar ook gewoon eitjes, ideaal in een paasbrunch. Toen ik deze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa een aantal dagen enthousiast koken ligt de groente-la van de koelkast vol met restjes Groenten. Dikke heeft een ongelooflijke hekel aan weggooien, dus heb[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGevulde Eieren of Devil`s Eggs Zo worden ze genoemd o.a. in Amerika en Engeland En er worden ware juweeltjes van gemaakt De vulling in een spuitzak en mooie[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen heel lekker broodje. Ingrediënten: 1 el mayonaise Knoflook, kervel, piment d' espelette of pittige chilisaus om door de mayo te roeren Snee stevig brood,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was de max deze ochtend. 117 mensen genoten van de Decathlonrun te Kortrijk. Er werden drie groepen gevormd worden. De ene groep liep een parcours van een[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIk hou van soep. Elke soep. Oké, behalve komkommersoep. Komkommer hoort koud te zijn. De smaak van warme komkommer is gewoon raar. Ik neem elke weekdag[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be