Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 1 stokbrood - 2 teentjes knoflook - theelepel zout - 4 eetlepels gehakte verse kruiden - 150 g boter Bereidingswijze Snij het stokbrood in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 15 g boter 2 tl olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 400 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 350 g rijpe[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 375 g magere roomkaas 2 eetl. magere melk ½ middelgrote rode ui, fijngesneden 4 ansjovisfilets, afgespoeld en fijngehakt, of 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kalfskoteletten peper, zout 1 tl. paprikapoeder 75 gr. boter 4 vleestomaten 4 el. verse ricottakaas 1 el. olijfolie 1 dl. witte port[...]
Bron: smulweb.nlVoor het maken van deze heerlijke ‘ondersteboven’ hartige taart kan je een tarte tatin pan gebruiken (van koper of een gietijzeren). De pan moet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo ansjovis sap van twee citroenen enkele druppels azijn zout en peper 3 e 4 eieren 3 e 4 el bloem 1 snufje nootmuskaat 1 snufje[...]
Bron: smulweb.nlDe taart voor dat hij de oven in gaat Het originele recept Coca de tomates, pimientos y cebolla is van het blog Bijzonder Spaans. Als je mooie foto's van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGefrituurde spiering Ja, volgende week begin ik echt met de lijn, maar deze week blijf ik nog even in Griekse sferen. Ik zag vandaag verse spiering en die kon[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen recept dat ik in mijn nieuwe favoriete magazine heb ontdekt, Delicious. Een magazine vol met super recepten én ongelooflijk mooie foto's, die echt[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beBouillabaisse Bouillabaisse is een Frans gerecht wat door vissers werd gekookt op het strand Er werd vis gebruikt die niet verkocht werd Het is wel de bekenste[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comOnlangs weer eens in Ouddorp bij restaurant Twins gegeten. Voor de tweede keer heb ik daar hun heerlijke 'kruiden' boter gegeten, beurre Café de Paris. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe inktvisringen worden simpelweg gepaneerd met maizena en semola. Dus geen beslag met bier, bruiswater of ei. Ik vind ze erg lekker, temeer door het ruwe[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 Duiveltjes: (warm gerecht) 5 plakken bacon (zonder zwoerd) 5 ansjovisfilets 10 blanke amandelen 10 ontpitte voorgeweekte[...]
Bron: allrecipes.nl