Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 kg savooiekool 2 dunne plakjes buikspek, in kleine blokjes gesneden 40 gr boter 50 ml room zout en versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 groene kool of savooiekool (400 gram schoongemaakt) 2 aardappelen (200 gram) 2 tenen knoflook 6 blaadjes versie salie[...]
Bron: allrecipes.nlWe krijgen ze weer, kievitamines! Een heerlijk groente- en fruitpakket van De Kievit . Een bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op de biologische[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comHet foodblogevent van februari was een nieuw begin in onze maandelijkse challenge. En wat een begin hebben we gemaakt! Er stroomden veel meer recepten binnen[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIngrediënten Porties: 6 1 witte savooiekool 170 gr boekweit 45 gr boter 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 300 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 150 g gedroogde witte bonen 1 grote ui 2 stengels bleekselderij 2 wortels 2 trostomaten 1 dl olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 1 zak[...]
Bron: ah.nlMijn zus had zakjes met rijstsmaakmakers uit Japan. Een ervan was om pruimenrijst te maken. Dit zakje met gedroogde vlokken roer je na het koken door de gare[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlSavooiekool : A lleen al voor de bladeren zou je het er mee doen. Prachtig groen , grillig met grove nerven, waarvan de bladen van buiten naar binnen steeds[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWitte kool, Savooiekool of Chinese kool. Het kan allemaal. Bladeren losmaken en 2 minuten blancheren. In pan gesnipperd uitje, knoflook teentje, tomatenpuree[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMeneer kwam onverwachts thuis met een vriend. Of die kon blijven eten. “Het is experimenteel hoor!” dek ik mezelf dan altijd vlug in, als ik iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe boerenmarkt had savooiekool liggen. Prachtige kolen van een schoonheid waar je naar blijft kijken. Maar alsof dat nog niet genoeg was, waren ze ook nog eens[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOftewel pannenkoeken van boekweitmeel… Een Franse crêpe van gewone bloem is bedoeld om met een zoet beleg te eten en galettes zijn ervoor om hartige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe nieuwe zaaikalender van Maria Thun is geprint, er kan weer een planning gemaakt worden voor het komende moestuinseizoen. De bestelling van Van der Wal zaden[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMet spitskool, zonder rozijntjes en 'kipstukjes' maar ook heel lekker! Gebruik de kool die je lekker vind, spitskool, witte kool, savooie kool of Chinese kool.[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlPasta met wat? Ja, je leest het goed, met savooiekool. Meestal wordt savooiekool gebruikt voor deftige schotels en met aardappels geserveerd. Erg lekker, maar[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl