Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen 2 el blokjes ontbijtspek 3 el olijfolie 1 el boter of margarine 200 gr. varkenshaas, in blokjes 1 sjalot, fijngesneden 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 24 witte asperges zout, suiker, peper 8 mooie plakken bacon Plm. 600 gram varkenshaas 2 eetlepels zonnebloemolie of maisolie 1 pakje of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr varkensfilet of varkenshaas of kalf 1 el roomboter ½ el olijfolie 2 sjalotten 150 ml warme kippenbouillon 2 el slagroom of kook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 24 witte asperges zout, suiker, peper 8 mooie plakken bacon Plm. 600 gram varkenshaas 2 eetlepels zonnebloemolie of maisolie 1 pakje of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr varkensfilet of varkenshaas of kalf 1 el roomboter ½ el olijfolie 2 sjalotten 150 ml warme kippenbouillon 2 el slagroom of kook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak röstirondjes (600 g, diepvries) 400 g varkenshaas 8 plakjes serranoham (pakje 80 g) 4 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 2 schalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g varkenshaas 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 5 el ketjap manis 1 el citroensap 1 tl djinten (gemalen komijn) 2 tl ketoembar peper[...]
Bron: ah.nlNa 3 1/2 jaar sta ik soms nog heel erg versteld van wat werkt en wat niet op mijn blog. En ook de likes, shares en comments op Facebook blijven mij verbazen.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be1 kg schouderkabonades en/of varkenshaasjes 2 sjalotjes 2 knoflooktenen 3 eetlepels pale medium dry sherry 3 eetlepes hoisin saus 2 eetlepels oestersaus 6[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is gebaseerd op een recept van Ron Blaauw , Michelin sterrenkok die het roer heeft omgegooid, zoals wel meer beroemde koks het doen, terug naar zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIs dit nou een bijgerecht of een hoofdgerecht? Ik denk dat het allebei kan. De liefhebber bakt hier nog een varkenshaas bij en maakt zo een klassiek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDus. Wij zijn onze diepvriezer aan het leegeten. En ik had nog eens ontzettend veel zin om volop te experimenteren in de keuken. Combineer die twee feiten en[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be