Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 170 recepten
voor 4 personen 1 1/2 kilo aardappelen schillen in stukken snijden gaar koken . 1pond zuurkool met de 2 ons magere spekblokjes 50 gr. roomboter 1ui klein[...]
Bron: smulweb.nlIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet moet maar eens gezegd: ik ben trots op mijn moeder. Zij is van ver voor de oorlog en heeft in veel gevallen een ijzeren discipline. Al meer dan 10 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 450 gram entrecotes 400 gram champignons gesneden 2 stuks augurken in reepjes gesneden 4 stuks artisjokbodem in reepjes gesneden 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 pangasius filets, 1/2 verse ananas (of een bakje verse ananas-stukjes van AH), 2 roma tomaten, 1 rode ui, 1 rode peper, 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl800 gram aardappels 750 gram zuurkool 2 dl melk 1 appel 1 blikje ananasstukjes 1 eetlepel rozijnen 100 gram spekjes 1 banaan Bereidingswijze 1. kook de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappelen (totaal 700 g) 1 blikje ananasstukjes (225 g), uitgelekt en fijngesneden 1 eetl. plantaardige olie 15[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 3/4 kilo zuurkool 1 ananas, in stukjes gesneden (of 2-3 kleine blikjes ananas) 2 keer een handvol rozijnen (80 g) 12 reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo aardappelen 1 ananas, geschild en in stukjes 4 stronken witlof, in stukjes 2 uien, grof gehakt 2 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlKennen ze dat wel in Frankrijk? Veel Nederlanders die ons hier bezoeken stellen deze vraag wanneer boerenkool of zuurkool ter sprake komt. Boerenkool is steeds[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe foto is prut, maar het gerecht zelf mocht er zijn. Snel klaar, lekker en licht pittig. Eigenlijk wilde ik er verse mangoblokjes in doen, maar het werd[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com