Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 8 30 gr boter 3 uien, in dunne plakjes gesneden zout en versgemalen zwarte peper 5 teentjes knoflook, fijngehakt 6 eetlepels zoete[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de gehaktballetjes: * 500 g gemengd kalfs- lamsgehakt, * 1 fijngesnipperde ui, * 2 fijngehakte teentjes knoflook, * bosje fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen Voor de gehaktballetjes: * 500 g gemengd kalfs- lamsgehakt, * 1 fijngesnipperde ui, * 2 fijngehakte teentjes knoflook, * bosje fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlHierzie, het eerste niet-zoete recept van deze blog! Het moest er eens van komen... Met deze temperaturen is het een ideaal opwarmertje. Waarschuwing! De[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beMet een groene salade erbij kan de pissaladière heel goed als hoofdgerecht geserveerd worden. Feestelijk eten in dure tijden, hoe doe je dat? Wel, je hoeft[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHet is nog een beetje zoeken naar een manier van schrijven en recepten posten, maar ik hoop er gaandeweg wat duidelijks van te maken. Met mooie foto's van[...]
Bron: isweetpotato.blogspot.nlIngrediënten 2 el olie 250 g uien (in ringen) 500 g paprika (groen en geel, in repen) 2 el crema van zongedroogde tomaten (potje, 180 g) 1 laurierblad[...]
Bron: ah.nlZeebaarsfilets, lekker dik bestreken met eigengemaakte Cajunkruiden. Ingrediënten: 125 gr boter 6 visfilets, zoals zeebaars, red snapper 2 el Cajunkruiden 2 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAnderhalve week geleden vertrokken we vanuit herfstachtig Nederland naar het warme Griekenland. Ik had niet verwacht dat we in zomerse temperaturen terug[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlZeebaarsfilets, lekker dik bestreken met eigengemaakte Cajunkruiden. Ingrediënten: 125 gr boter 6 visfilets, zoals zeebaars, red snapper 2 el Cajunkruiden 2 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHierzie, het eerste niet-zoete recept van deze blog! Het moest er eens van komen... Met deze temperaturen is het een ideaal opwarmertje. Waarschuwing! De[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be