Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nl800 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien wit en rood, gepeld en grof[...]
Bron: smulweb.nlHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 500 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien, gepeld grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen, in grote blokjes gesneden (runderschenkels kan ook, maar dan eerst gaar koken met been) zout zwarte peper bloem voor bestuiven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gr magere kalfslappen 3 eetlepels bloem 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 3 dl. Rode wijn 1 laurierblaadje 1kg kruimige aardappelen 3 a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gr magere kalfslappen 3 eetlepels bloem 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 3 dl. Rode wijn 1 laurierblaadje 1kg kruimige aardappelen 3 a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen, in grote blokjes gesneden (runderschenkels kan ook, maar dan eerst gaar koken met been) zout zwarte peper bloem voor bestuiven[...]
Bron: smulweb.nlAl meer dan drie generaties lang wordt er bij ons in de familie Hete Bliksem gegeten op 5 december. Het idee erachter is dat het lichtverteerbaar is en dat je[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr runderlappen, liefst met een randje vet 200 gr gedroogde pruimen 1 fles pilsner bier (300 ml) 1 eetlepel blokjes mager rookspek 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr wildpoulet 2 eetlepels bloem 30 gr boter 2 grote uien, gesnipperd 100 gr gerookte spek, in blokjes 1/4 knolselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien, gepeld en in dunn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo sucadelappen 1 ons Herz salami Anderhalf ons gerookt spek (blokjes) 1 blik tomaten 1 groot blikje tomatenpuree 3 paprika`s 5 uien 5[...]
Bron: smulweb.nl