Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Ingrediënten voor 2 personen: 350 gram aardappels (vastkokers) 150 gram oesterzwammen 2 1/2 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes 5[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1 schaaltje oesterzwammen (150 g) 1 winterpeen 500 g broccoli 6 eetlepels vloeibare margarine 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 300 gram kipfilet 1 grote zoete aardappel een halve winterpeen een halve courget zakje couscouskruiden (van AH) twee lenteuitjes half bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 struikjes witlof - 50 gram boter - 1 dl droge witte wijn - 1 theelepel vloeibare honing - 1/8 ltr slagroom - zout - witte peper - 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlRucola is geweldig. We doen er van alles mee. Simpel als sla met een kerstomaatje en mosterdvinaigrette, zeer geschikt. Vanavond weer es een pastaatje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de vakantie hebben we natuurlijk iedere dag lekker gegeten met Franse ingrediënten/maaltijden of een beetje aangerommeld met wat er was. We zijn ook een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,2 kg drumsticks (of kippendijen of kipkarbonades) 2 el olijfolie 3 teentjes knoflook (fijn) 250 gr gerookte spekblokjes 1 dikke prei (in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram kipfilet 1 grote zoete aardappel een halve winterpeen een halve courget zakje couscouskruiden (van AH) twee lenteuitjes half bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 struikjes witlof - 50 gram boter - 1 dl droge witte wijn - 1 theelepel vloeibare honing - 1/8 ltr slagroom - zout - witte peper - 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlDat lekker niet per se moeilijk of veel werk hoeft te zijn, daarvan is dit recept het Bewijs met hoofdletter B. Dit is een TOPrecept, dat ik inmiddels 3 keer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen mals stukske rundvlees, gebakken volgens de regels van de kunst. Een lekker sauske. Een smakelijk patatje. En tot slot een variatie van knapperige,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZeebaars met paddenstoelen en aardappels Ik ben opgegroeid aan zee en nabij een klein vissersdorpje. Vis is mij met de paplepel ingegoten. Figuurlijk[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl