Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Koken op de camping in Frankrijk…. Ook op de camping kan een lekker potje worden gekookt. Bij voorkeur met verse producten van de markt. Op de markt in[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl8 personen Bereidingstijd: 30 minuten Ingrediënten: Mousse: 4 verse artisjokken1 ½ dl kippenbouillon 2 blaadjes gelatine 1 citroen ½ dl room 1[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk ben dol op kamperen. Kamperen op kleine boerencampings, fijn de hele dag buiten zijn en lekkere lokale kaasjes en worst eten met een lokaal wijntje erbij.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet is weer smakelijke tomaten tijd. Plus warm weer tijd. Kortom, echt tomatensalade tijd. In deze salade heeft die lekkere tomaat een hoofdrol. Met veel[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDe Artisjok is een distel en het gedeelte dat we eten is de jonge bloemknop. Deze moet op tijd worden geplukt; als de plant doorgroeit gaan de blaadjes open en[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 100 ml slankroom 2 eieren (losgeklopt) 1 eetlepel grove mosterd ½ citroen (geraspt en geperst) 2 blikken artisjokharten ((a 400 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g ongezouten cashewnoten (AH) 2 blikken artisjokharten (a 400 g, AH) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 1 tl citroenrasp[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 artisjokken ½ citroen 4 el wittewijnazijn ½ el dijonmosterd 200 ml olijfolie extra vierge 1 sjalot 2 el gemengde kruiden (bijv.[...]
Bron: ah.nlVorige week was ik uitgenodigd op de voorstelling van het zomerassortiment van Delhaize en proefde en noteerde er de belangrijkste nieuwkomers en trends. Wel,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDe Artisjok is een distel en het gedeelte dat we eten is de jonge bloemknop. Deze moet op tijd worden geplukt; als de plant doorgroeit gaan de blaadjes open en[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Macau- of blanc hyéroisartisjok uit Zuid Frankrijk Mijn zus bracht gigantisch grote artisjokken mee uit de Pyreneeën. Ik heb ze nagemeten: de bodem heeft[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 4 grote artisjokken zout 2 blaadjes laurier 4 eieren 1 rode ui 4 takjes peterselie Mayonaise 1 citroen 1 eidooier 1 tl Dijonmosterd zout[...]
Bron: smulweb.nlNArtisjokken, stukje citroen, zout. Voor de saus: 2 hardgekookte eieren, 4 eetlepels mayomaise (liefst Belgische of Franse), 3 theelepels mosterd, beetje[...]
Bron: smulweb.nl