Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
voor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1 ei, licht geklopt 1 bosje verse peterselie, fijngehakt 2 fijngesneden teentjes knoflook 3/4 tl gedroogde chilipepervlokken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 blik krabbenvlees, circa 170 g, uitgelekt 1 blik waterkastanjes, circa 225 g, uitgelekt en grofgehakt 1 blik maïs, circa 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 vellen filodeeg van 30 × 50 cm, totaal circa 150 g 30 g boter, gesmolten 2 tl maanzaad Vulling 100 g basmatirijst met wilde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg hazen voorboutjes (hazenvoorlopers) peper, zout, plantaardige olie ui, wortel, knoflook, peperkorrels, laurier,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 5 vellen filodeeg 3 cm gember 2 tenen knoflook 2 rode peper 500 g kipfilet 800 g Eigenheimer aardappelen 2 prei 2 rode paprika 2 eieren 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Ingrediënten 1 pak diepvries filodeeg (10 vellen), ontdooid 5-6 eetlepels olie 2 theelepels milde kerriepoeder 1 rode ui, fijn[...]
Bron: smulweb.nl1 rode paprika; 1 grote rode ui; grote vellen filodeeg (Turkse/Marokkaanse winkels); 1 eetlepel (of minder) suiker; olijfolie; peper en zout naar smaak.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nl4 eetlepels oestersaus 1 eetlepel droge sherry 3 cm verse gember, fijngesneden 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel citroensap 1/4 rode peper, fijngesneden 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen voor het ijs 6 rode paprika`s 45 gram zoetzure gember (Toko) 1 el citroensap 1 tl witte wijnazijn 70 gr glucose 20 gr suiker zout peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlVulling; 500 gr visfilet (kabeljjauw, koolvis 500 gr garnalen 1 pak filodeeg 1 pak mihoen 250 gr champignons 1 rode paprika Marinade; 1 klein bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmfilet 200 milliliter hete visbouillon 2 vellen filodeeg, ontdooid 50 gram boter, gesmolten 100 gram gerookte zalm (Vismarine), in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmfilet 200 milliliter hete visbouillon 2 vellen filodeeg, ontdooid 50 gram boter, gesmolten 100 gram gerookte zalm in reepjes 1[...]
Bron: smulweb.nl