worteltaart jamie oliver | worteltaart recept jamie oliver | bamisoep | ovenschotels recepten ah | smulweb appeltaart | vispakketjes voor op de bbq | abrikozenjam | spinazietaart met geitenkaas
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder tuinkers olijfolie

Gevonden 192 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Amuse van coquille en gemarineerde komkommer

voor 4 personen 2 plakjes dungesneden Parmaham, gehalveerd 8 verse coquillenoten (het witte vlees uit de coquilleschelp is los te verkrijgen of te bestellen[...]

Bron: smulweb.nl

Aspergeschotel met ham, bacon en Hollandaise[...]

voor 4 personen Basisrecept Hollandaise-saus zie bij omschrijving! 1,5 kg witte asperges 8 plakken Parmaham 8 plakken goede gekookte ham 8 plakken bacon[...]

Bron: smulweb.nl
Kruidencake Met Olijven, Ham En Kaas

voor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Pasta met tomaat, paprika en ham

Ingrediënten Porties : 2 250 gr penne pasta 1 eetlepel plantaardige olie 1 groene paprika, in hele kleine blokjes 1 grote tomaat, in hele kleine blokjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Pasta met pesto, spinazie en parmaham

Ingrediënten Porties : 4 400 gr verse tagliatelle of pasta naar keuze 8 plakjes parmaham 250 gr cherry tomaatjes (gehalveerd) 800 gr verse spinazie 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Kebab van pruimen en parmaham met abrikozensaus

Ingrediënten Porties : 4 8-12 plakjes parmaham, circa 125 g in totaal 24 grote, gebruiksklaar gedroogde pruimen, ontpit 4 kleine uien, circa 350 g in[...]

Bron: allrecipes.nl
Asperges gerold in parmaham en gruyere

Ingrediënten Porties : 4 500 gr verse groene asperges, schoongemaakt en evt geschild 4 plakken gruyere kaas 5 plakken parmaham gemalen zwarte peper naar[...]

Bron: allrecipes.nl
Artisjok Amuse

voor 2 personen 1/2 potje gemarineerde artisjokhartjes 1/2 zakje verse basilicum snufje zout versgemalen zwarte peper 1 plak parmaham 4 mooie amuselepels[...]

Bron: smulweb.nl
Meloengelei met parmaham als amuse echt een[...]

voor 4 personen 1 meloen 4 blaadjes galantine 3 el muskaatwijn Zout en peper 4 plakken parmaham Bereidingswijze Halveer de meloen en verwijder de pitten.[...]

Bron: smulweb.nl
Aspergetaart met parmaham

Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Amuse van Parmaham met mozzarella en gedroogde[...]

voor 8 personen 8 mooie dunne plakken Parmaham - 1 bolletje (buffel) mozzarella - 8 gedroogde tomaatjes - 16 kleine zwarte olijven zonder pit - 4 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Artisjok-Basilicummousse Met Parmaham

voor 2 personen 1/2 potje gemarineerde artisjokharten (a 285 g Sacla) 1/2 zakje verse basilicum a 15 g zout versgemalen zwarte peper 1 plak Parmaham 4 amuse[...]

Bron: smulweb.nl
Antipasta schotel

Ingrediënten Porties : 20 2 kroppen ijsberg- of Romaanse sla 225 ml Italiaanse saladedressing 500 gr dungesneden en gezouten Italiaanse ham 900 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Tongrolletjes

Ingrediënten Porties : 2 8 zeetongfilets, gekookte 30 gr boter 4 plakjes Parmaham 1 snufje kerriepoeder 1 flesje (250 ml) kookroom 1 sinaasappel zout en[...]

Bron: allrecipes.nl
Tongschar in parmaham

Ingrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalfsschnitzel met courgette

Ingrediënten 300 g witte rijst 2 courgettes (ca. 600 g) 4 ongepaneerde kalfsschnitzels (ca. 400 g) zout en peper 8 plakken Parmaham (ca. 70 g) 8[...]

Bron: ah.nl
kalfsvlees met een heerlijke marsala-roomsaus

voor 2 personen - 2 kalfsoesters of welk vlees je lekker vindt - 1.5 dl marsalawijn (italiaanse kookwijn ) - 1.5 dl kookroom - 20 gr parmaham - 3 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Geitenkaas met vijgenjam en parmaham

Van sommige kookboeken word ik zo blij! Zo ook van het vrij nieuwe kookboek van Virginie Besancon, Mijn keuken van de zon. Prachtige foto's van schilderachtig[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy