Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -20 Hollandse asperges -zout -suiker -stukje foelie -klein bosje verse salie -zonnebloemolie -4 plakken Coburger of Parmaham (rauwe ham niet[...]
Bron: smulweb.nlOnlangs was ik uitgenodigd op een perslunch van Parmaham (dat kon je hier al lezen). Daar at ik o.a. deze "sushi". Neen, niet de klassieke versie met Nori[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be`n pondje Varkenshaasje of wat je zelf lekker vindt 1/2 pakje Roomboter 3 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1/2 Kruidenbouillonblokje Kruidenzout Peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 g macaroni (korte) 6 plakjes parmaham (dun) 1 ei 100 g room 120 g gruyère (gemalen) 1 el boter peper zout Elke dag iets lekkers! 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bak verse champignons 2 el roomboter 3 teentjes knoflook (geperst) 3 el platte peterselie (vers gesnipperd) 4 lente uitjes (fijn gesnipperd)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 g macaroni (korte) 6 plakjes parmaham (dun) 1 ei 100 g room 120 g gruyère (gemalen) 1 el boter peper zout Elke dag iets lekkers! 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bak verse champignons 2 el roomboter 3 teentjes knoflook (geperst) 3 el platte peterselie (vers gesnipperd) 4 lente uitjes (fijn gesnipperd)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 2 kalfsoesters of welk vlees je lekker vindt - 1.5 dl marsalawijn (italiaanse kookwijn ) - 1.5 dl kookroom - 20 gr parmaham - 3 gr[...]
Bron: smulweb.nlDeze Italiaanse burgers zijn weer eens iets anders dan de Nederlandse gehaktbal. Erg lekker met pasta en een tomatensaus, bijvoorbeeld de Tomatensaus met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Basisrecept Hollandaise-saus zie bij omschrijving! 1,5 kg witte asperges 8 plakken Parmaham 8 plakken goede gekookte ham 8 plakken bacon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr verse groene asperges, schoongemaakt en evt geschild 4 plakken gruyere kaas 5 plakken parmaham gemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 8 zeetongfilets, gekookte 30 gr boter 4 plakjes Parmaham 1 snufje kerriepoeder 1 flesje (250 ml) kookroom 1 sinaasappel zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 kalfsschnitzels (ongepaneerd) 100 g parmaham (pakje 7 g) 8 blaadjes salie 40 g boter 100 ml droge witte wijn zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlVoor hartige taarten gebruik ik altijd kant en klaar deeg. Omdat ik dat deeg vaak zo droog vind, ben ik al een tijdje op zoek naar een recepten voor een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl