Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild) 2 zakjes panklare rode kool (a 300 g) 6 sjalotten (gesnipperd) 4 kruidnagels 400 g kippenlevertjes 50 g[...]
Bron: ah.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 700 g sukadelapjes 1 ui 40 g boter of margarine zout peper 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels 2 eetlepels azijn zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ teen knoflook 2 French lamsracks met 6 ribbetjes (Ã ca. 400 g) 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 2 aubergines 2[...]
Bron: ah.nlHet fijne aan recepten geïnspireerd op de Indiaase keuken is dat het een flinke aanslag vormt op de enorme hoeveel kruiden en specerijen die je in de loop van[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlZoals jullie al hebben kunnen lezen op de blog ben ik (Mariska) naar Thailand op vakantie geweest. En Thailand staat erom bekend dat je er ontzettend lekker[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlStifado is een heerlijk Grieks gerecht en verrassend eenvoudig te maken. Je braadt het vlees aan vervolgens de je alle ingredienten in een ovenschaal of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEr zijn rode spruitjes van Hollandse grond! Deze versie is over komen waaien uit Engeland en wordt de kindvriendelijke variant genoemd. Deze spruiten zijn[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlWanneer het wildseizoen van start is geschoten, dan begint het bij mij te kriebelen om recepten uit te proberen tegen de eindejaarsfeesten. Ik weet het. Ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui, gesnipperd 1 prei, in ringen 1 winterwortel, in blokjes 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 theelepel gedroogde tijm 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g wild zwijnvlees zout 1/2 l witte wijn versgemalen peper 1 ui 1/2 l wildfond 1 sinaasappel 2 eetlepels bloem 2 jeneverbessen 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 2 sjalotten 2 el zonnebloemolie 75 g gerookte spekblokjes (duopak à 250 g) 500 g zuurkool 1 kaneelstokje 6 kruidnagels 200 ml appelsap[...]
Bron: ah.nl