recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder winterpeen nootmuskaat

Gevonden 104 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tonijnsalade

Sommige gerechten moet je gewoon zo nu en dan eten. Zo ook met deze salade. Eigenlijk horen er ook nog sperziebonen in. Aangezien die er voorlopig nog niet[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Pompoen met kikkererwten, rode ui en hazelnoten

Een van de groentes die we elk jaar in de moestuin hebben is pompoen. De plant heeft weinig aandacht nodig (wel veel ruimte!), hij groeit rustig door tijdens[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr

Indiaas gekruide gehaktballetjes met[...]

De Indiase keuken blijft toch één van onze favoriete keukens. In Nederland aten we regelmatig bij Indiase restaurants. Hier in Frankrijk zijn de Indiase[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Heel Holland bakt: tarte tatin

Het zal jullie niet ontgaan zijn, het nieuwe seizoen van heel Holland bakt is weer begonnen. Na een vrijwel televisieloze zomer is het wel prettig om weer eens[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Rode bieten uit de oven met balsamico en bruine[...]

Ingrediënten 1 grote rode biet scheutje balsamico 1 eetlepel bruine basterdsuiker zout Was de biet en omwikkel de biet met aluminiumfolie. Leg de biet in een[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Heel Holland bakt: pizza

Na een week in Toscane zou je in principe genoeg moeten hebben van pizza, toch? Mogelijkheden genoeg, pizza als lunch, tussendoor als snack of als avondeten.[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Heel Holland bakt: Brioche

Het thema van heel Holland bakt is deze week brood. En er staat ook weer een Frans baksel tussen, namelijk brioche . Briochedeeg is brooddeeg verrijkt met[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Klassieke Franse vanillebavarois

Ben je een liefhebber van desserts? Dan moet je echt een keer zelf bavarois maken. Het is zo eenvoudig te maken. Met alleen melk, room, suiker, eidooiers,[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Indiase curry met lamsvlees

Lamsvlees is heel geschikt om een curry mee te maken. Het vlees heeft een vrij sterke smaak en daar passen de kruidige smaken van een Indiase curry heel goed[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Heel Holland bakt: petite crème bitterkoekjes

Het is alweer tijd voor de halve finale van heel Holland bakt. Wij bakten elke week mee met één van de opdrachten. Daardoor hebben we dingen gebakken die we[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Griekse stoofschotel: Stifado

Dit eerste keer dat we dit aten was op een snikheet terras in Griekenland. Niet echt een zomers gerecht, maar ja, toeristen hè. Desalniettemin was het wel erg[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Witlofsalade met kip en appel

De afgelopen week was het een klein beetje lente. Wakker gemaakt door de vogels in plaats van de wekker, buiten geluncht en in een t-shirt in de tuin gewerkt.[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Ragout van bospaddenstoelen

Wat een luxe, even het bos in (5 minuten lopen van huis) en dan terug komen met een paar honderd gram paddenstoelen. En dat elke week vanaf juni! Deze ragout[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Heel Holland bakt: Charlotte à la russe

Het seizoen van heel Holland bakt zit er al weer op. Wij bakten elke week mee, en daardoor hebben onder andere voor het eerst worteltaart en petite crème[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Zelf maken: Indische daging Rendang

Eindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Recept uit de Auvergne: Pompe aux pommes

Langzaam leren wij de Auvergnatse keuken kennen. Omdat het een boerse keuken is, met veel zware ingrediënten, komen de gerechten het beste tot hun recht in de[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Vispannetje met spinazie

Onze vriezer moet leeg. Alles moet op voordat er weer nieuwe voorraad in mag. Afgelopen weekend kwamen ontdooiden we een stuk vis, garnalen en spinazie. De vis[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Linzencurry met pompoen en spinazie

Ingrediënten (hoofdgerecht voor 4 personen) 250 gram groene linzen 750 gram pompoen 250 gram spinazie 50 gram rozijnen 1 ui 1 rode peper 1 teentje knoflook[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Bonensalade met prei, mosterd en spekjes

De tuinbonen kunnen bijna gezaaid. Daarna de erwtjes en peultjes. En dan -eindelijk- de sperziebonen, boterboontjes en snijbonen. Jullie begrijpen, wij zijn[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Zuurkoolstamppot met spek en ananas

Kennen ze dat wel in Frankrijk? Veel Nederlanders die ons hier bezoeken stellen deze vraag wanneer boerenkool of zuurkool ter sprake komt. Boerenkool is steeds[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Linzensalade met kip, appel en augurk

Normaal gesproken koken we linzen voor in een salade in water of bouillon. Beetje saai en niet heel erg smaakvol. Hoe zou dat lekkerder kunnen? Zou je linzen[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Petits-fours met pruimen (Koken uit de moestuin)

We hebben weer pruimen! Bij de aankoop van ons huis, alweer vier jaar geleden, ontdekten wij drie pruimenbomen. Vol met pruimen. Doordat de tuin opnieuw[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy