Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 5 vellen filodeeg 3 cm gember 2 tenen knoflook 2 rode peper 500 g kipfilet 800 g Eigenheimer aardappelen 2 prei 2 rode paprika 2 eieren 4 el[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor ongeveer 20 stuks: brick-loempia- of filodeegvellen; 5 kleine kipfilets; platte peterselie; 1 ui; 4 middelgrote kruimige aardappelen; 2[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor ongeveer 20 stuks: brick-loempia- of filodeegvellen; 5 kleine kipfilets; platte peterselie; 1 ui; 4 middelgrote kruimige aardappelen; 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 vellen filodeeg 3 cm gember 2 tenen knoflook 2 rode peper 500 g kipfilet 800 g Eigenheimer aardappelen 2 prei 2 rode paprika 2 eieren 4 el[...]
Bron: smulweb.nlGisteravond hebben wij bouillonfondue gegeten. Daarvoor heb ik geurige bouillon verdeeld over twee gewone fonduepannen. Vervolgens stukjes vlees, kip, rauwe[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZoals ik in mijn blog van 29 augustus jl. al vertelde, maak ik een driegangen menu gebaseerd op mijn favoriete afhaalmaaltijd bij de chinees. Na de Chinese[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMaandag maakte ik weer eens pasta met kip, broccoli en gorgonzola . Deze keer de pikante gorgonzola (is de harde soort en dat maakte het lekker sterk van[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlOp 1 september begon ik samen met mijn zus Julie en onze mede-avonturierster Nina aan de zotste 10 dagen van mijn leven tot hier toe, richting wonderbaar[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comIngrediënten 1 pak filodeeg (diepvries (225 g) 1 kippenbouillontablet 125 g boter of margarine 1 ui 3 takjes koriander 6 sprietjes knoflookbieslook 500 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie (+ extra voor bestrijken) 4 kippenpoten zonder rugstuk 2 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl kardemom 2 tl gemberpoeder (djahé)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 2 x 2 parelhoenfilets 3 eetlepels olijfolie 100 ml gevogeltefond (pot a 380 ml) 1/2 pak filobladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakjes filobladerdeeg (diepvries) 1 grote kip 2 uien 1 dl olie 1 theelepel gemberpoeder 1 envelopje saffraan zout 1 theelepel zwarte peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 225 g filodeeg 4 el olie 1.2 kg kippenbout 1 tl gemberpoeder (djahé) 1 zakje saffraan 1½ tl kaneelpoeder 400 g uien ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: - 4 grote uien, gesnipperd - olijfolie - stukje verse gember van 5 cm, geschild en fijngeraspt - 1 tl kaneel + extra voor de garnering - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com