Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten 1 kopje sojabrokken 150 gr gare kip 350 gr mie 250 gr spitskool 2 takjes selderij 4 teentjes knoflook 1 kleine ui 4 tl olie zout 4 pimentkorrels 1[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 6 personen 2 dikke plakken bladerdeeg, (bevroren). 180 gr margarine. 1 kleine ui. 2 teentjes knoflook. 1 zoetzure appel. 100 gr krenten. 180 gr[...]
Bron: smulweb.nlOost west, thuis best. Ammehoela, Helemaal niet! Ik ben weer thuis en precies om die reden ben ik al sinds een dag voor de tocht huiswaarts niet meer te[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEen Dadel is een Palmboombes; de vruchten hangen in trossen aan de dadelpalm, mits het een vrouwelijke boom betreft. Zij kan wel 50 kilo per jaar geven. Dadels[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk heb al heel veel mooie momenten meegemaakt het afgelopen jaar dankzij mijn blog. Afgelopen woensdag hoort ook zeker en vast in dit rijtje van toppertjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen Dadel is een Palmboombes; de vruchten hangen in trossen aan de dadelpalm, mits het een vrouwelijke boom betreft. Zij kan wel 50 kilo per jaar geven. Dadels[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa de kip van de Italiaanse jager (zie Pollo alla Cacciatora ) moest ook de kip van zijn Franse collega worden getest. In Frankrijk struikelt men duidelijk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCoq au Vin Coq au vin is een bekend Frans gerecht. Het bestaat uit een in stukjes gesneden haan (of kip) met in vieren gesneden kleine champignons, diverse[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWat te doen met een fles rode wijn waar een paar glazen uit zijn. Opdrinken is geen optie, door de gootsteen spoelen kan altijd of je gebruikt het in een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlZabaglione, de Fransen noemen het sabayon. Een dessert van wijn, suiker en eigeel, wat in Italië al in de middeleeuwen geserveerd werd. Uiteraard is de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDeze keer geen tijd gehad om het vleesmalen te fotograferen. Om het vlees fijn te malen heb ik een prachtige en oerdegelijke Tsjecho-Slowaakse vleesmolen, ooit[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 125 gr witte bloem 1 ei, met water opgeklopt 100 gr gedroogd broodkruim 3 eetlepels plantaardige olie 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1800 gr kippenbouten 25 gr bloem 30 ml extra vergine olijfolie, of zoveel als nodig 65 gr tomatenpuree 120 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen * 50 gr boter * 150 gr mager ontbijtspek * 1 kip van 1-1/2 a 2 kg (in stukken gehakt) * zout, peper * 25 sjalotten * 200 gr champignons * 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 125 gr mager ontbijtspek, in reepjes; 25 gr boter; 1 flinke kip van 1,5 a 2 kg, in stukken gesneden; zout, peper; 25 kleine uitjes of 2-3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 125 g mager ontbijtspek, in reepjes; 25 g boter; 1 flinke kip van 1,5-2 kg, in stukken gesneden; zout; peper; 25 kleine utijes of 2-3 grote,[...]
Bron: smulweb.nl