Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 73 recepten
voor 4 personen Risotto (ong. 400 gr.) 2x blikje tomatenblokjes (waarvan je 1,5 gebruikt) Parmezaanse kaas (naar smaak) Boullionblokje (kip of groente) 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 Kippendijen zonder bot met huid 6 gedroogde abrikozen MARINADE 1 teen knoflook Kwart rode peper 1 el Provençaalse kruiden 1 tl ras al[...]
Bron: smulweb.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet was de derde keer dat ik mee deed aan het Foodblogevent en nu mag ik het zelf organiseren. Vorige maand was Femke van het blog "Smaakmaakster" de host en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comRijst dus, maar dan geen gewone, maar risottorijst. Daar gebruik je natuurlijk Italiaanse voor. De rijstvelden van Italië liggen in Noord-Italië in de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 1 schaal kippenpoten zonder rugstuk (4 stuks) 2 kippenbouillontabletten 50 g boter 3 sjalotten, fijngesnipperd 300 g risottorijst 2 zakken[...]
Bron: smulweb.nlPrei vind ik echt een hele lekkere groente. Ik koop er meestal als er ergens een leuke aanbieding is meteen een stuk of zes en vries die dan (ongekookt)[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVandaag vond ik het weer eens tijd worden om een heuse food diary in elkaar te knutselen. Niet omdat wij nu per definitie zo spannend eten maar omdat ik dit[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comEen paar weken terug werd ik door Tamara getagd om een paar vragen te beantwoorden over eten. Tja, zoiets kan een Bourgondiër in hart en nieren niet weigeren[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comRisotto Risotto is toch wel een van de allermooiste gerechten die ik ken. Zachte bolronde rijstkorrels in bouillon gekookt. Heerlijk smeuïg, romig en vol van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn dit recept voor pandan-kokosrijst gaat natuurlijk geen echte rijst, maar rijst gemaakt van bloemkool. De geurige en intense smaakmakers in dit gerecht doen[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIk had zin in risotto en ik had zin in vis, maar het kwam op het eind het meest overeen met paella. Dit kwam ook doordat ik nog wat chorizo over had. De verse[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week wat nieuwe recepten uit geprobeerd en allemaal waren ze heerlijk. Het begon allemaal op vrijdag met andijvie klaar gemaakt op een wijze van Jeroen[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIn de tas bevindt zich: Broccoli, IJspegels, Koolrabi, Paksoi, Postelein, Radijs Over van vorige week: Maandag: gesmolten kaaspasta met gegrilde groente en kip[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk doe deze week even helemaal opnieuw, omdat er aardig wat aapassingen zijn. Vorige week kwam een er een kleine verandering, omdat ik voor de lunch hamburgers[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHeerlijk om even met een kooktijdschrift te gaan zitten en recepten door te lezen. Ik kan het dan niet laten om te bedenken welke wijn bij welk recept zou[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl