Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 73 recepten
Clafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb een haat-liefdeverhouding met pompoen. Zodra de eerste exemplaren er zijn, koop ik ze veelvuldig, om na verloop van tijd altijd weer tot dezelfde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHeel gezond. Heel gifgroen. En heel gemakkelijk te maken. Kortom: een kek soepje. Ingrediënten: 2 bosjes waterkers 2 aardappelen 1 ui 2 teentjes knoflook[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: 40 gr gedroogd broodkruim 3 gezouten ansjovisjes of 6 ansjovisfilets op olie zeezout en versgemalen peper 450 gr broccoli, in roosjes 1 eetl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten (voor 4 personen): 8 (grote) pitabroodjes voor de tomatensaus: 1 ui 1 teentje knoflook 400 g tomatenstukjes in blik 80 g tomatenpuree[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit is een voorgerecht voor 4 personen of een hoofdgerecht voor 2 personen Ingrediënten 2 grote lange aubergines 5 eetlepels olijfolie 1 ½ theelepel[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOpperdoezers uit de oven. Met rozemarijn en knoflook. Malse kropsla. Biologische scharreleitjes. Need I say more? (oké dan: niet moeilijk doen, oven op 200[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comStevige winterse kost met een zonnig Grieks tintje. Om warm van te worden! Ingrediënten: 1 dl olijfolie 750 gr rundvlees, in dobbelstenen zout + grof gehakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEr zijn van die dagen dat ik echt niet weet te verzinnen waar ik zin in heb. Vlees? Een dagje vleesloos zal het lichaam goed doen. Vis? Even geen kraakverse[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen of twee keer per week komt er in huize Eetplezier een vegetarische dagschotel op tafel. Dit keer gevulde portobello’s met pasta en huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com