Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 134 recepten
Clafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHeel lang heb ik gesukkeld met het maken van een goede aardappelgratin. Altijd was hij ofwel te waterig, ofwel de aardappelen waren niet gaar genoeg. En omdat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb een haat-liefdeverhouding met pompoen. Zodra de eerste exemplaren er zijn, koop ik ze veelvuldig, om na verloop van tijd altijd weer tot dezelfde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHeel gezond. Heel gifgroen. En heel gemakkelijk te maken. Kortom: een kek soepje. Ingrediënten: 2 bosjes waterkers 2 aardappelen 1 ui 2 teentjes knoflook[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comChili is één van die gerechten die ik steevast vergeet als ik wanhopig op zoek ben naar de invulling voor de avondmaaltijd. Terwijl Man en ik het toch echt[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: 40 gr gedroogd broodkruim 3 gezouten ansjovisjes of 6 ansjovisfilets op olie zeezout en versgemalen peper 450 gr broccoli, in roosjes 1 eetl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten (voor 4 personen): 8 (grote) pitabroodjes voor de tomatensaus: 1 ui 1 teentje knoflook 400 g tomatenstukjes in blik 80 g tomatenpuree[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit is een voorgerecht voor 4 personen of een hoofdgerecht voor 2 personen Ingrediënten 2 grote lange aubergines 5 eetlepels olijfolie 1 ½ theelepel[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com♫♫Vandaag is rood. Wat rood hoort te zij-hijn ♫♫ Het rood van rode uien en van rijpe tomaten. In huize Eetplezier wordt vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOpperdoezers uit de oven. Met rozemarijn en knoflook. Malse kropsla. Biologische scharreleitjes. Need I say more? (oké dan: niet moeilijk doen, oven op 200[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com