Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
voor 4 personen ? 4 wildzwijnsteaks a 200 gr ? 125 ml port ? 2 theelepels grove mosterd ? enkele peperkorrels ? versgemalen peper ? 125 gr witte druiven ? 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]
Bron: smulweb.nlNa enkele weken in een weckpot in het donker eindelijk verlost en geproefd. De vijgen in Port geserveerd met slagroom. Een ware traktatie na een heerlijk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVijgen, een fruitsoort dat mij kan bekoren. Heerlijk en voor vele toepassingen geschikt. Ik gebruik het vaak in zelfgebakken brood, gecombineerd met dadels,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoorgerecht uit de Kerst Allerhande. De pate smaakte lekker met de port en de room erdoorheen. Over het suikerlaagje waren de meningen verdeeld. 1 bekertje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 scharreleiwit 200 g mascarpone 1½ dl slagroomvla vanille (Campina) 250 g aardbeien 4 el suiker 2 volle el kersenconfiture ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 ml slagroom 400 gram gecondenseerde melk 2 theelepels gemalen espresso Een scheutje whiskey (of port) Verse, hete espresso (ook zonder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bak stoofpeertjes (koelvers, 400 g) 200 ml slagroom 25 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 eetlepel limoensap 3 blaadjes gelatine (rood of wit)[...]
Bron: smulweb.nl3 grote harde peren 150 gr roomboter op kamertemperatuur 350 gr zelfrijzend bakmeel 300 gr witte basterdsuiker 4 eieren rode post 3 el suiker kaneel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 haastournedos, 30 g morilles (gedroogd), 200 ml rode port, 250 ml slagroom, peper & zout. 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor €[...]
Bron: smulweb.nlEton Mess, een bekend gerecht uit Berkshire. Daar staat King's College of Our Lady of Eton besides Wyndsor, oftewel Eton College. Oorspronkelijk wordt Eton[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk moet er nu echt aan geloven; Ik moet echt gaan afvallen en niet een beetje, maar stiekem een beetje boel. Nu heb ik veel dingen geprobeerd in mijn leven om[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDit is een van mijn favorite toetjes. Ik heb dit toetje dan ook heel vaak en op allerlei manieren gemaakt. Al het oefenen met panna cotta heeft ook zijn[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDit is een heerlijk nagerecht dat je zo in elkaar draait! Het doet me echt aan herfst denken! De warme peertjes met zoete portsaus zijn werkelijk zijn to die[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl