Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g spinazie, schoongemaakt 3 courgettes, in dunne plakjes gesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 500 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr.Ganda ham,4 geitenkaasjes(crottin),100 gr.zongedroogde tomaten,bieslook,2 geh.sjalotten,8 geh.groene olijven10[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeb ik weer. Ga ik nieuwe recepten bedenken, kom ik groentegewijs niet verder dan bietjes, bieten, biet. Want jaaa, er zijn weer verse bietjes! Afijn, de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIk ben een groot voorstander van al je eten opeten en niets (oké, zo min mogelijk) weggooien. Dat is gewoon zonde van de energie die de wereld, de verbouwer en[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 4 blaadjes witte gelatine 100 g aspergetips zout ½ pot gevogeltefond (a 380 ml) 200 g gerookte kipreepjes 3 eetlepels mayonaise 2[...]
Bron: ah.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 10 1 verse zalmfilet met huid (er moeten voldoende plakjes voor 10 personen uitgesneden kunnen worden) 10 scampi's (middel) 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 eetlepel sherryazijn of balsamicoazijn, 1/2 theelepel mosterd, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel fijngesneden sjalot, 1 teen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen DIT LIJKT VEEL MAAR JE KAN HIERVAN DINGEN WEGLATEN (OF ERBIJ DOEN) EN HET IS ECHT ZO KLAAR!!! 1 sneetje bruin of witbrood. (Kan ook twee[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 240 gr. tonijnfilet verse kruiden: kervel, bieslook, koriander, basilicum, dragon Soja Vinaigrette 1 deel kikoman (soort sojasaus) 2 delen[...]
Bron: smulweb.nl