Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 250 gram pure chocolade- 1/8 liter slagroom- 1/8 liter melk- 15 gram boter- Vruchten en koek naar keuze om te dippen, zoals bijvoorbeeld[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 vellen filodeeg van 30 × 50 cm, totaal circa 180 g 45 g ongezouten boter, gesmolten 1 el poedersuiker, gezeefd Vulling 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 85 g krenten 85 g rozijnen 85 g sultana's 85 g gedroogde ontpitte dadels, fijngesneden 85 g gedroogde abrikozen, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 friszure, groene appels 50 g zachte boter 3 eetl. grote rozijnen 3 eetl. gele rozijnen 2 gemengde specerijen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 middelgrote appels, gewassen en gedroogd Voor de vulling: 2 eetlepels rozijnen 2 eetlepels fijngehakte hazelnoten 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 30 5 eieren 250 gr boter 250 gr basterdsuiker 250 gr magere kwark 1 theelepel vanillesuiker citroen olie of extract naar smaak 375[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 200 g roomboter - 200 g donkerbruine basterdsuiker - 100 g donkere chocolade, in stukjes gebroken - 75 ml cognac - 1 tl vanille extract - 250[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAls onderdeel van ons Grand Dessert van ons Kerstmenu 2008 serveer ik dit feestelijke ijs. Voor de vulling heb ik een mengsel van gedroogde bosbessen,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 24 340 gr boter 340 gr bruine basterdsuiker 6 eieren 340 gr rozijnen 340 gr blanke rozijnen 450 gr krenten 150 gr amandelen, heel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 1 flesje volle rode wijn 2 dl. cognac, sinaasappellikeur of jenever optioneel: 1/2 flesje portwijn 2 kaneelstokjes 4 kruidnagels schil van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 30 gr ontpitte pruimen, fijngehakt 30 gr gedroogde abrikozen, fijngehakt 30 gr gekonfijte kersen, fijngehakt 30 gr sultana rozijnen, heel 30[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 12 250 gr boter 155 gr bruine basterdsuiker 4 eieren 250 gr zelfrijzend bakmeel 250 gr bloem ½ theelepel nootmuskaat en ½ theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 sinaasappel 4 sneetjes witbrood (oud) 3 eetlepels pijnboompitten 25 g walnoten 2 eetlepels blanke rozijnen 3 eetlepels cognac (of[...]
Bron: ah.nlToen ik laatst in Engeland was kocht ik een potje Mincemeat . Dat had ik nooit gegeten en afgelopen week heb ik het voor het eerst gebruikt in mijn kleine[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAls onderdeel van ons Grand Dessert van ons Kerstmenu 2008 serveer ik dit feestelijke ijs. Voor de vulling heb ik een mengsel van gedroogde bosbessen,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 12 30 gr ontpitte pruimen, fijngehakt 30 gr gedroogde abrikozen, fijngehakt 30 gr gekonfijte kersen, fijngehakt 30 gr sultana[...]
Bron: allrecipes.nl